Oferta Turistica A Bisericii Ortodoxe Romane Cu Basilica Travel

Update : vezi LISTA CUMPARATURILOR DE CRACIUN SI CAT COSTA!




Biserica Ortodoxa Romana are o oferta turistica de nerefuzat in aceste vremuri cu Agentia Basilica Travel. De Boboteaza vezi locurile sfinte ale crestinatatii, oferta turistica fiind in ianuarie la un pret garantat de Biserica Ortodoxa Romana si pe care il vei plati la Basilica Travel, agentia subordonata sefului BOR. Ti-e dor de moaste? Ti-e dor de sfinti? Ti-e dor de morminte? Ti-e dor de tamaie? Ti-e dor de Iisus? Daca da, un stramb-credincios ti-ar recomanda sa mori si le vei avea pe toate. Cu Basilica Travel le ai insa pe toate in timp ce chiar traiesti. Oferta turistica este pentru ianuarie 2012 si include avion(cu taxe de aeroport), cazare la hoteluri de 4 stele, demipensiune si pelerinaj. Ce inseamna asta : in ziua a doua, a patra, a cincea, a sasea, a saptea, a noua, a unspea, se viziteaza biserici si moaste. In celelalte, optional te poti plimba cu o copie a barcii lui Iisus pe Marea Galileii, sau poti urca pe Muntele Sinai(ascensiunea incepe la ora 1 noaptea), Gradina Ghetsimani, Muntele Fericirilor si mormatul Sf. Gheorghe(asa scrie, nu stiu ce inseamna). Bacsisurile pentru ghizii si soferii din Israel, Iordania si Egipt inseamna 50 de euro.
patriarhul Daniel Basilica Travel poza

50 de euro plus 1150 de euro inseamna 1200 de euro de persoana. Supliment single 400 de euro. Drept-credinciosii isi vor dovedi credinta de nestramutat dupa testul cu detectorul de minciuni. Vor da extemporal la istoria moastelor (bibliografia poate fi luata din postarea noastra Recensamantul moastelor si CNP-ul sfintilor), daca n-au bani, se vor ruga la Doamne-Doamne sa le dea, daca au niste bani, vor invata pe de rost rugaciunea - Da-ne tarie, Doamne, sa rezistam un an fara bani, se accepta si bonuri de masa dar si plata prin Tiriac Leasing, vor da declaratie pe proprie raspundere ca nu poarta dusmanie si ca n-au facut sex de cel putin 3 ani( cine nu se incadreaza va dona 20 de euro pentru Catedrala Mantuirii) si absolut obligatoriu, vor posta pe blogurile personale impresii din pelerinaj cu poze si link spre site-ul Basilica Travel(vor primi link exchange doar cei cu Page Rank mai mare de 5 din ratiuni de S.E.O-Sfintii Eruvimi Ocroti-v-ar). Persoanele care cred in minuni se vor ruga in cor sa nu fie furtuna la intoarcere sa cada avionul. Oferta este valabila in limita moastelor disponibile.
Vezi si alte destinatii turistice indicate pentru city-break in primavara 2012 oferite de agentii cu frica lui D-zeu dar profane!
Trimite acest blog unui prieten. Altfel ti se sparge teava la baie cand tu esti la Ierusalim de Boboteaza!

Comentarii

  1. Nu e Biserica de vina ca batranii au pensii sub 200 de lei, ci statul

    RăspundețiȘtergere
  2. Re, statul nu calatoreste cu basilica travel. Statul calatoreste cu ce vrea el pe banii tai.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze