Gadgeturi Haioase Pentru Baieti, Cadoul Perfect De Craciun In 2011

Update : vezi ce cadou ii poti face de Mos Nicolae sau Mos Craciun unei fetite de pana in 5 ani!
Baietii pasionati de gadgeturi vor sa primeasca de Craciun 2011 cadouri perfecte pentru ei si asta inseamna sa fie utile si haioase. Gadgeturi obisnuite pentru Craciun gasim destul de usor, gadgeturile haioase insa drept cadou perfect de Craciun sunt mai greu de comandat. Asa ca am cautat cateva gadgeturi care sa nu intre in categoria sistem 5.1, tableta, camera foto sau ebook reader, ci gadgeturi haioase sau macar interesante. VEZI SI LISTA CUMPARATURILOR DE CRACIUN SI CAT COSTA!
Asa ca, daca prietenul tau este innebunit dupa cursele de masini, exista o solutie sa-l faci fericit. Fa-i cadou un AppWheel, e un volan cat se poate de real, la care poti conecta un Iphone de ultima generatie.
volan iphone curse masini gadget cadou

Asa, poate alerga la curse ca si cum ai fi acolo desi el e langa tine in pat. Costa pana in 10 lire. Daca cel caruia vrei sa ii faci cadou volanul la care se conecteaza un Iphone iti este partener de viata, exista un dezavantaj : s-ar putea sa miste patul fara ca tu sa castigi ceva.

Detalii despre acest gadget pe http://www.iwantoneofthose.com/iwoot/10532043.html

Daca nu e pasionat de cursele de masini, sigur are colegi la serviciu. Gandeste-te cat se va distra in momentul in care seful lui va intra dimineata in birou si va da nas in nas cu un ...rechin zburator. Sau cand un coleg se va trezi cu o vietate marina in dimensiuni naturale, suflandu-i ceafa.
rechin zburator gadget telecomanda cadou 2011

Un rechin zburator costa 40 de dolari. Este facut din nailon, nu trebuie decat umplut cu heliu si are telecomanda care iti permite sa il ridici, sa il cobori dar si sa zboare stanga-dreapta. Evident, nu trebuie folosit afara pentru ca s-ar putea sa zboare de tot.
Detalii pe http://www.thinkgeek.com. 

Daca e mai aplecat spre tehnica baiatul caruia vrei sa ii faci cadou de Craciun un gadget haios, ii poti lua un robotel gata asamblat pe care sa il poata controla cu ajutorul telefonului mobil. Are deja montat un conector Bluetooth, asa ca nu trebuie sa ii mai cumperi decat baterii si sa descarci pe mobil aplicatia Amarino. Costa aproape 300 de lei.
robot telecomanda telefon mobil cadou gadget

Mai multe detalii despre acest gadget gasesti pe www.robofun.ro.

Sa trecem putin si la lucruri mai serioase desi vorbim tot de gadgeturi haioase pentru baieti. Pardon, si pentru domni.
audio book parinti copii gadget cadou Craciun
Ai un prieten al carui copil refuza sa mearga la culcare sau face in general nazuri la orice, iar el nu mai suporta? Fa-I o bucurie! Un audio book intitulat – Go the f**k to sleep. In lectura lui Samuel L. Jackson este au audio book de copii insa pentru oameni mari, cu intamplari haioase legate, evident, de copii. Nu il va ajuta foarte mult sa se descurce cu obositorul job de parinte dar macar ii va descreti fruntea. In plus, nu costa foarte mult. Aproximativ 5 dolari.
Detalii aici : http://www.amazon.com/Go-F-Sleep-Adam-Mansbach/dp/145584165X/


Exista gadgeturi haioase si pentru baietii care au animal de companie. O camera video care se ataseaza de zgarda cainelui de exemplu. 
camera video zgarda caine gadget 2011 cadou Craciun


Poate inregistra tot ce experimenteaza cainele in viata lui de zi cu zi, sa zicem, 2 ore in continuu la o rezolutie de 600\400 si include cablu USB. Costa 100 de dolari. Gasesti detalii pe http://www.amazon.com/Dogtek-Eyenimal-Digital-Videocam-Pets/dp/B004IWPX76/.
Mai ieftina, la doar 45 de dolari pe Amazon este camera unchiului Milton. Se ataseaza animalului de companie si este setata sa-ti aduca pe calculator de asemenea experientele prin care trece el. Ca si cum ai vedea prin ochii lui.
gadeget camera foto zgarda pisica 2011 cadou craciun
Detalii pe http://www.christmas2011gadgets.com/pets/uncle-milton-pets-eye-view-camera.

Nu puteam trece, evident, pe langa YODA. Yoda este un desk-protector in miniatura si poate fi cadoul gadget perfect de Craciun si nu numai.

gadget desk protector Jedi Yoda 2011 USB

Maestrul Jedi in varianta desk-protector in "carne si oase" se conecteaza la calculatorul tau si ori de cate ori cineva se apropie nepermis de mult de el, isi activeaza sabia-laser. Ba mai si vorbeste. Ce spune micul YODA? Fraze celebre precum - In the end, cowards are those who follow the dark side sau Retreat! Cover you I will!


Ai nevoie de un port USB liber si de aproximativ 20 de lire ca sa il cumperi si sa il faci cadou. Detalii pe http://www.gadgets.co.uk/item/USBYODA/USB-Talking-Yoda-Desk-Protector.html.

Sigur, poate veni la pachet si cu un toaster care imprima pe felia de paine pe nimeni altul decat Lord Darth Vader.

Costa 50 de dolari. Detalii pe http://www.thinkgeek.com/gadgets/electronic/e72b/.

Sa nu-i uitam totusi pe iubitorii de fotbal. Britanicii au inclus la categoria gadgeturi interesante o carte despre istoria clubului tau favorit de fotbal. Pana la urma ei au inventat fotbalul. Daca prietenul tau este fan absolut Manchester United sa zicem, nu trebuie decat sa ii personalizezi cartea pe site-ul de gadgeturi gadgets.co.uk. Cartea va include istoria clubului, stiri si poze inca de la inceputuri dar si un jurnal in care el sa isi noteze ce face echipa favorita. Este legata in piele, de dimensiunile unui tabloid si costa 50 de lire. Singura problema e ca prietenul tau trebuie sa tina cu un club englezesc, singurele disponibile. Nici nu e de mirare ca ne-au crutat. Pentru fanii echipelor romanesti, sloganul acestui gadget ar parafraza Moartea Caprioarei – "citesc si plang, citesc."
carte fotbal club gadget 2011 arhiva personalizata cadou

Detalii pe http://www.gadgets.co.uk/item/FOOTBALLHISTORY/Personalised-History-Of-Your-Football-Team.html.

Revenim curand si cu gadgeturi pentru fetele pasionate de asa ceva si care, poate, asteapta un gadget haios sau, macar, interesant, drept cadou de Craciun.
Ultimele noutati in materie de gadgeturi sunt pe YODA.RO!
Trimite acest blog unui prieten. Altfel cainele tau te va filma cand faci tampenii si va urca pe Facebook clipurile!
Vezi si motive sa-ti iei Iphone 5 si alte 5 motive sa nu-ti iei!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze