Explozii Solare Noiembrie 2011

Exploziile solare recente ar putea face din Noiembrie 2011 cea mai ghinionista luna pentru pamanteni, iar 13 noiembrie 2011 ar fi varful tot din cauza exploziilor solare. NASA a avertizat ca aceste explozii din Soare s-au produs si vor afecta Terra, dand peste cap sistemele de comunicatii, calculatoarele personale, in general toate electronicele. Psihoterapeutii spun ca si oamenii va fi afectati. Citeste aici cum ne afecteaza exploziile solare!

explozii solare poza Pamant noiembrie 2011

Daca tot a trecut asteroidul si nu ne-a facut nimic, spre dezamagirea a milioane de pinguini, asa cum ai citit despre ce s-a intamplat pe 11 noiembrie,  macar o explozie solara sa ne puna pe butuci, ca altfel cerem banii pe bilete inapoi. Chiar o asa lipsa de respect nu s-a mai vazut de la vulcanul islandez incoace. Asteroidul ne-a sedus si ne-a abandonat, vulcanul ne-a dezbracat si nu ne-a facut nimic, daca si exploziile solare trec fara sa ne bage in seama, inseamna ca trebuie sa ne gandim clar ce facem cu viata noastra pentru ca nu meritam nici macar o apocalipsa cinstita.
Trimite acest blog unui prieten. Altfel baiatul lui Soare, tiganul de vizavi, te va influenta in mod negativ, furandu-ti economiile de-o viata!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze