Ce Urmeaza Dupa Referendumul Din Grecia

"Teoretic, potrivit analistilor citati de Reutes ori Financial Times aiurea, dupa referendum grecii se intorc la drahma, ceea inseamna ca le va scadea puterea de cumparare. Ce urmeaza dupa referendumul din Grecia nu ii afecteaza insa doar pe ei. Pentru ca iesirea din zona euro inseamna pentru Grecia falimentul dezordonat, adica ce s-a intamplat in 2008 cu Lehman Brothers, combinat cu lipsa de lichiditati a celui mai mare asigurator de atunci, AIG. Falimentul Lehman Brothers se va intampla in cazul Greciei. Ce a urmat? O criza care tine din 2008, disponibilizari, falimente in lant, somaj. Cu alte cuvinte, criza care a inceput in America in 2008 incepe din nou acum in Europa si va dura, probabil, tot pe atat. Pana cand se va muta in Asia. In cei 3-4 cat va dura in Asia, SUA si Europa vor incepe sa produca si sa vanda asa cum au tot vandut chinezii peste tot in lume de 10 ani incoace." Ce e de facut in conditiile acestui nou tsunami economic, s-a intrebat, pe buna dreptate, d-l Ion Mistret, viceprimar in Becicherecu Mic si portar al echipei de fotbal din localitate, gustand o bucata de purcel pusa la marinat inca din iarna trecuta si sorbind cu nesat dintr-un paharel adevarat de palinca. Pai ce urmeaza dupa referendumul din Grecia, si-a intrebat si nevasta care taia, plangand niste ceapa, pentru o tocana! Pai ce sa urmeze, zise ea! O sa creasca euro, exporturile ne vor asigura un trai decent dar nu vom simti nimic pentru ca a crescut euro, mii de locuri de munca vor fi desfiintate, mii de oameni vor ajunge sa traiasca pe sub poduri sau prin ghetouri, guvernul va fi depasit de situatie, finantele mondiale se vor echilibra cand alde Rotschild vor acapara tot, religia va disparea, iar tu vei scapa de depresie si vei reusi in sfarsit sa ma satisfaci, i-a raspuns nevasta d-lui Mistret care vazuse la Ce se intampla, doctore, de ce n-o mai inghesuie sotul ei pe ici pe colo.
Domnul Ion Mistret a mai savurat o bucata de porc marinar, marinat!
Aceasta este o poza cu d-l Ion Mistret cand era mic si il dusesera parintii in Grecia, la Marea Egee. Lucru care nu se va mai intampla prea curand.

Pentru ca femeile au intotdeauna dreptate!
Trimite acest blog unui prieten. Altfel vin Comisia Europeana alde Rotschild si  iti se sparge teava la baie cand tu faci o baie cu spuma si cu saruri din Antichitate, cumparate din Grecia!
Vezi si poze si impresii din Thassos si Skiathos, ca doar cu astea o sa ramanem!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze