Apa Nu Hidrateaza UE Recomanda

Update! E o motiv sa raspunzi la intrebarea DE CE IUBESC ROMANIA!
UE recomanda sa nu mai prezentam apa ca un factor care hidrateaza organismul. Cine sustine ca apa hidrateaza va primi amenda pentru ca UE a hotarat prin lege ca a recomanda ca apa hidrateaza este ilegal. Pentru ca nu exista dovezi care sa indice ca apa hidrateaza sau nu. Dovezi stiintifice. Stirea a fost intampinata cu o bucurie fara margini. De la viceprimarul din Becicherecu Micu, d-l Ion Mistret care e si portar al echipei de fotbal din localitate, pana la premierul Boc, Nicolae Vacaroiu si Boris Eltin, cu totii au salutat retrogradarea la categoria junk a apei, ca substanta hidratanta. Desigur, ultimul cu bucuria ca nu s-a lasat inselat niciodata de aceasta vrajeala cu apa care hidrateaza. Asa ca localnicii din Becicherecu Mic despre care ati putut citi si AICI au inceput sa consume bere, vin, alcool rafinat, tuica, palinca, vin spumos, vermut, vodka, lichior, coniac, rom, rachiu, fiecare carciuma promovand consumul de orice in afara de apa, cum a putut mai bine.

Bucuria a cuprins insa Romania si la nivel inalt.

Berea a dat-o...

Fericirea si euforia n-au provocat ganduri ascunse si prea putin cuminti doar in Romania.


Civilizatiile de pe planeta Nibiru au descoperit ca in UE nu e bine sa bei apa. Despre civilizatiile de pe Nibiru poti citi AICI!


In vreme ce britanicii, primii vizati de lege, au uitat cateva lucruri de baza.

Sunt in UE si-a spus si un polonez care poate fi ungur, ceh, slovac sau italian, dovada ca legea data de UE este cea mai buna din istoria blocului comunitar al batranului continent.

Boris Eltin, desi mort, a tinut sa deguste personal tuica de pruna din Becicherecu Mic, alaturi de Clinton.

Ultimul dar nu cel de pe urma, Nicolae Vacaroiu a laudat calitatea sticlei in care se imbuteliaza apa plata destinata exportului in Grecia antica din vremea cuceritorului persan, Xerxes.

Si asa a uitat Europa ca este in plina criza, dand o lege despre cat de hidratanta este apa plata.

Citeste si ce nu se spune despre criza economica!
Si apasa butonul de share pe Facebook. Nu-ti lasa prietenii la tristete!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze