Legea EUTANASIERII Cainilor Vagabonzi E Buna Sau Rea

Update : si totusi de ce iubesc Romania!
Legea Eutanasierii cainilor vagabonzi e buna. Ar fi rea aceasta lege daca ar dispune eutanasierea cainilor vagabonzi acum. Potrivit gandul.info, legea eutanasierii cainilor vagabonzi le permite oamenilor sa ia acasa acesti caini vagabonzi. In 30 de zile. Este o modalitate eleganta de a-i salva. Presedintele Traian Basescu va promulga legea eutanasierii cainilor vagabonzi pentru ca este buna, ceea ce, logic, inseamna ca nu e rea. Cine iubeste cateii n-are decat sa mearga si sa ia unul. Si apropo de Basescu, parintii mei cresc si acum 4 catei, dintre care 3 sunt urmasii cateilor pe care primarul de atunci, Traian Basescu, nu i-a eutanasiat, ci i-a trimis din Bucuresti la marginea oraselor si satelor. Eu, la randul meu, am luat 2 catei de pe strada in ultimii ani, dintre care unul abia avea cateva luni.
Trebuie sa intelegem ca ONG-urile latra. Si atat. Din pacate am avut chiar astazi un schimb de vorbe cu o doamna actrita de la TNB, sustinatoare a Vier Photen, o organizatie care n-a inteles nimic sau nu vrea sa inteleaga sau pur si simplu se baga in seama. Redau minunatul dialog in urma caruia doamna actrita m-a si eliminat din lista de prieteni.
Vezi detalii despre eruptia vulcanului Katla in 2011-2012!


Vezi Cine mai candideaza la primaria Bucuresti 2012
Atat. Vier Photen n-a inteles ca de fapt, trebuie sa ma convinga pe mine sa iau un caine acasa, nu sa protestez fata de o lege care este adoptata de Parlamentul Romaniei si va fi promulgata de presedintele tarii. Vezi cum arata Londra fara caini vagabonzi!
Vier Photen incearca sa ma convinga de faptul ca aceasta lege este gresita in felul urmator : " Promulgarea legii in forma actuala va crea un grav prejudiciu de imagine  Romaniei, cu efecte imediate, precum boicotarea produselor romanesti in strainatate, descurajarea turismului in tara noastra si publicitate negativa in presa internationala."(vierphoten.ro).
Evident, dupa ce presedintele a promulgat legea care ii permite fiecarui cetatean sa ia un catel acasa pentru ca acesta sa nu fie ucis, ratingul de tara al Romaniei a ajuns junk, turistii au hotarat sa nu mai vina in Romania pentru ca nu mai erau caini care sa-i muste, iar presa internationala a relatat : Europa este aproape de colaps financiar. Vier Photen, iti multumesc pentru faptul ca existi si pentru ca reusesti sa prostesti oameni. Intre timp s-a demonstrat ca nu poti fi prost, imun la dialog, intangibil in propriul monolog daca nu ai fost facut pentru asta.
Citeste si de ce iubesc Romania ( articol scris pe 1 decembrie 2010)!
Trimite acest blog unui prieten. Altfel un caine vagabond imi va sparge teava la baie, in timp ce eu imi duc catelul la teatru s-o vada pe doamna de mai sus!
Vezi cele mai bune clipuri din 2011 in Romania!

Comentarii

  1. Domnule Maximus,
    Mai sunt şi oameni lucizi în ţara asta?! Mulţumesc pentru profesionalismul postării. Poate află şi televiziunile noastre că propaganda prin anumite "personalităţi" culturale, laşe şi ipocrite, trebuie pusă în antiteză cu normalitatea mentală. Vă transmit şi eu cu bucurie blogul ce face referire la acest subiect:
    http://afarasuntcainii.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze