Dezvaluiri Si Culise Despre Suspendarea Lui Basescu In 2011-2012!

Cui ii foloseste suspendarea presedintelui Basescu, nebunilor? Numai sa-l suspenzi pe Basescu in 2011 sau 2012, presedintele unei tari care sta relativ bine in plina criza, are un curs de schimb cat de cat stabil, are export, va duce la cresteri de preturi prin cresterea cursului, va duce la cresteri de rate la banca, sunt peste 4 milioane de oameni care sufera din cauza asta si vor suferi mai mult daca voi, Ponta si Antonescu, va apucati, fara nicio sansa, sa suspendati presedintele. Sunteti nebuni? Orice instabilitate politica ii face pe investitori sa fuga, sunteti nebuni? Cat electorat vreti sa pierdeti? Sau, chiar vreti sa pierdeti electorat ca sa nu fiti la guvernare cand se vor plati datoriile facute de Tariceanu in timpul caruia economia duduia si de Boc pe mismasurile smecherilor din Ministere, gen Transporturi, Turism, Agricultura, Educatie? Spuneti ca nu vreti sa fiti la guvernare cand se platesc dar nu ii faceti pe cei care muncesc sa plateasca acum, in plina criza, pentru ideile voastre!
Daca euro va creste mai sus de 4,4 RON, o sa te sun Victor Ponta, asa cum o sa te sun si pe tine, Emil Boc, si pe tine, Dinu Patriciu (pe Antonescu nu il sun ca e sarac), sa-mi platiti voi inflatia si diferenta de curs pe care le-ati creat, reducandu-mi mie nivelul de trai prin tampeniile voastre! Sau interesele voastre.
Poate vreti sa stiti si de ce a existat cazul Breivik.
In 2000 am votat ca sa iasa raul cel mic. Am votat cu Isarescu, recunosc. In al doilea tur n-am mai votat. In 2004 am votat. In 2009 am votat. Intotdeauna cu raul cel mai mic sau cu prostia cea mai mica. Cat sa mai votez negativ? Cata carne vrea opozitia in frigidere daca in urma suspendarii lui Basescu, tara intra in criza?
Va rog sa il suspendati pe Basescu in 2012 pentru ca acum, eu, clasa de mijloc, nu pot sustine financiar, o criza politica! Multumesc!

Vezi si daca ninge de Craciun 2011!
Share pe Facebook. Poate inteleg si cei doi despre ce e vorba!

Comentarii

  1. Asa este daca astia sunt lasati sa-si faca de cap in tara asta ... vom avea asa: Gaze de import la un curs marit deci caldura din casele romanilor va avea un pret mult mai mare ! , electricitate mai scumpa, benzina mai scumpa, tigari mai scumpe, mancare mai scumpa, deci pe langa faptul ca somajul e mare foamea v-a fi si mai mare pentru ca viata v-a fi si mai scumpa decat este, nici nu indraznesc sa ma gandesc cum vor creste dobanzile la credite pentru ca o tara cu instabilitate politica atrage dupa sine dobanzi mai mari la credite si la alte tipuri de finantari... in concluzie urmeaza un COLAPS ECONOMIC daca il da jos pe Basescu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa crezi tu ca Antonescu e sarac.Poate nu-si afiseaza averea.Dar nici foarte bogat nu cred ca e ca e prea prost si prea lenes sa se gandeasca cum sa faca bani.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze