Ce Se Intampla Cu Creditele In Euro Daca Dispare Euro

Vezi cat va fi euro in 2012 !
Update dupa summitul din 8-9 dec 2011. Euro nu va disparea, teoretic. Sau nu acum, scrie CNN, iar Elvetia ia in calul disparitie monedei euro. Citeste si despre eruptia vulcanului Katla in 2011-2012!
Ce se intampla cu creditele in euro daca dispare euro? Trebuie sa aflam in conditiile in care Euro va disparea chiar pana de Craciun. Daca dispare euro, creditele luate de romani in euro, ar trebui sa se converteasca in lei. La ce curs? Urmeaza negocieri intre bancile comerciale si BNR. Un alt fenomen care se va intampla daca euro ar urma sa dispara, va fi un soc al cursului valutar cu efect asupra ratelor la credite in euro. Teoretic, euro nu mai este o moneda sigura, ceea ce inseamna ca investitorii ar urma sa scape de sume uriase in aceasta moneda. Daca acesti investitorii vor vinde euro si vor cumpara lei inainte ca moneda unica sa dispara, atunci cursul s-ar duce si pana la 3 lei 50. Daca insa vor vinde euro si vor cumpara dolari, cei care au credite in euro se vor simti ca peretele din imagine.

Ceea ce trebuie sa intelegem este ca BNR nu ne va lasa la greu, asa cum nici liderii europeni nu vor lasa moneda euro sa dispara si zona euro sa se dezintegreze. Aici, de furie ca nu este asa, D-zeu a traznit un pisoias. Citeste si cum ne pacalesc bancile si cum ne minte BNR.

Trimite acest blog prietenilor pe Facebook.


Vezi si cat va fi cursul euro-leu, franc-leu in 2012 sau pana cand moneda unica va disparea!


Vezi si Ce spun barbatii dupa nunta

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze