Cum Ne Pacalesc Bancile I Cum Ne Minte BNR

Update : citeste ultima lege in privinta apei data de Uniunea Europeana in plina criza!
Cand vezi noul regulament BNR in privinta creditelor nu ai cum sa nu te intrebi de ce ne minte Banca Nationala in asa fel incat bancile sa ne pacaleasca in continuare. Prin primavara 2011 se puteau lua credite in euro de exemplu decent de ieftine prin care iti puteai rambursa anticipat alte credite luate in anii 2007-2008, foarte scumpe. Puteai economosi si pana la 100 de euro pe luna, mentinand perioada de rambursare. Brusc, BNR nu ne mai lasa sa facem nici asta dar ne minte ca, de fapt, e mai bine sa ne imprumutam in lei. Sunt peste 4 milioane de imprumutati la banci care incearca sa scapa de creditele prea scumpe, luate in special in euro sau franci, draga Mugur Isarescu. Si sa zicem ca te imprumuti in lei ca sa rambursezi anticipat un credit in euro, iesi in pierdere rau pentru ca euro atinge iar niveluri naspa.
Inclin sa cred ca bancile comerciale ca sa ne pacaleasca in continuare au fortat BNR sa ne minta ca e mai bine sa ne imprumutam in lei, ba chiar au fortat-o sa schimbe regulamentul in asa fel incat refinantarile si chiar rambursarile anticipate sa nu mai fie accesibile.
Cine se imprumuta acum in lei pe 5 ani se va trezi ca in 2015 trecem la moneda euro, iar creditul s-ar putea transforma in euro. Daca atunci cursul va fi de 3 lei pe euro, va mai plati rate, de data asta in moneda comuna, inca mult si bine in loc sa scape de imprumut intr-un an. Of, of, mai, mai...

Vezi si cat va fi cursul leu-euro, leu-franc in 2012!
Trimite acest blog unui prieten. Altfel Isarescu iti se sparge teava la baie cand nu esti acasa!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze