Cum Sa Agati O Fata I Metode De Agatat Baieti

Update : vezi reteta de slabit ideala recomandata de Jamie Oliver!
Ca sa agati o fata, potrivit Cancan, trebuie sa urmezi anumite metode despre cum sa agati. Aceleasi metode sunt valabile si la agatat baieti. Metodele de cum sa agati o fata sau un baiat sunt universale si se supun unor reguli simple. In primul rand, la prima intalnire cand vrei sa agati o fata sau un baiat trebuie sa ai rabdare, zice Cancan. Metode : 5 din 10 femei nu vor sa se sarute de la prima intalnire. Ceea ce inseamna ca celelalte 5 se saruta cu toti ceilalti 10 baieti au rabdare 3,4 intalniri, pana se imbata si gasesc, impreuna cu cel putin un prieten bucata potrivita. Rezulta un sex in grup linistitor pentru toti.
Metoda 2 e ca trebuie sa te asiguri ca te place pentru ca 80 la suta dintre fete ies cu tine pentru ca n-au ce face acasa. 100 la suta dintre barbati ar iesi oricand la bere cu prietenii dar ca sa-ti dai seama ca te place, e suficient sa fii atent la detalii : te tine de brat si iti zambeste, zice tot Cancan? In timp ce iti zambeste respira sacadat? In timp ce respira sacadat, geme usor, zicem noi? In timp ce geme usor, geme mai tare? Pai deja, te babardesti!!! Felicitari!
Vezi si ce gadget poti sa ii oferi cadou unei fete de Craciun!
Daca nu te-a placut de la prima intalnire cand nici macar nu v-ati sarutat, nu dispera! Femeile se indragostesc din plictiseala sau din interes. Mai poti incerca, urmand pasii de la regula 2. Daca nu merge, in spatele caminelor din Regie, sunt niste vile, unde suni la poarta, intri, platesti si ai uitat-o. Definitiv.
Regula 4 despre cum sa agati o fata sau un baiat, tine de suflet. Dragostea la prima vedere e ca o masina misto la prima vedere. Arata bestial dar e plina de rugina pe dedesubt. Dragostea la prima vedere e semnalul de alarma ca trebuie sa faci dragoste cu alta inainte sa te intalnesti cu ea, cea care ti s-a parut dragoste la prima vedere. Altfel, devii agitat, agresiv si se termina totul inainte ca tu sa termini. Poti folosi aceasta poza pe post de cealalta inainte sa te intalnesti cu ea.
gagici bune poze femei sex

Trimite acest blog unui prieten. Altfel cand faci dragoste cu dragostea de la prima vedere, o sa-l vezi in fata ochilor pe Basescu!
Postarea face parte dintr-un experiment SEO al autorului. Daca vi s-a intamplat sa mergeti cu autorul la bordel in Regie, ramane intre noi. In bordelurile din Tei, la fel. Si in celelalte la fel.
P.S : Banii platiti unei prostituate sunt cei mai fair-play bani platiti vreodata in istorie!
Update : vezi cand ninge in iarna 2011-2012!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze