Ce E Campania Romanii Sunt Destepti

Ce e campania Romanii sunt destepti s-a intrebat google cand a aflat ca e vizat personal. Campania Romanii sunt destepti e o campanie care sa ne faca pe noi, romanii, destepti si sa ne spele imaginea pe internet si sa promoveze ciocolata Rom. Totul a pornit de la faptul ca pe google, atunci cand cauti "romanii sunt...", google iti sugereaza numai tampenii despre romani. Cum ar fi : idioti, hoti, tigani. Cand cauti "Americans are...", obtii rezultate la fel de ciudate.

Cand cauti "French are..." la fel. Pana si cand cauti pe GOOGLE, "google is...", motorul de cautare iti sugereaza cuvinte nu tocmai placute pentru el.

De fapt, natiunile ar trebui sa se uneasca si sa ceara Google sa omita faptul ca oamenii, prin natura lor, cauta lucruri negative despre ceilalti oameni pentru ca altfel google nu ni le-ar sugera si nici nu le-ar considera relevante. Sau in loc sa ne schimbam imaginea pe internet, noi, romanii, ar trebui sa ne schimbam putin firea. Primii care au fost incantati de ideea cu imaginea au fost cei de mai jos.

Share pe Facebook. Altfel cand iti vei cauta numele pe google, google iti va sugera urmatoarele cuvinte : bou, idiot, credit, proasta, hot, curva!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze