Femeia E Un Robot Programat Sa Nasca

Femeia este programata sa nasca si face toate eforturile in acest sens, inclusiv prin a te fi ales pe tine sau pe oricare altul capabil sa o transforme in robotul pentru care a fost nascuta. Pentru ca circuitele ei de robot sunt programate sa aduca pe lume copii. Circuitele si placa de baza si hardurile nu stiu decat sa nasca. Nu trebuie sa demonstrez asta, fiecare barbat o simte pe pielea lui dar nu o recunoaste sau, si mai rau, nu o simte desi i se intampla. Il citesc zilnic pe Radu pentru ca scrie bine, nu neaparat pentru ca are intotdeauna dreptate sau poate tocmai de-aia.   " Un copil nu salvează nimic. El e un om care are dreptul la o viață a lui, nu un cadou de pus sub brad... Nu poți să păstrezi bonul ca să-l returnezi la magazin dacă nu-l place...
Revin la ce am scris la început: fă-l cu cine merită. "(Radu). Era vorba despre copilul care iti salveaza relatia s.a.m.d. Cititi postul, foarte misto, AICI ! 
La intrebarea ce ai adopta intre 3 lemuri si 3 pinguini, singurul barbat care a raspuns in afara de mine(care alegorizam si optimizam treaba),  a spus : 4 femei. In rest au raspuns numai femei. Care ca vrea lemuri, care ca vrea pinguni...Niciuna nu a spus : nu imi trebuie!
Inclin sa cred ca daca vrei sa o rupi cu o femeie, trebuie sa ii spui, dupa ce te culci cu ea, ca nu ii faci copii. Apoi ii spui ca urasti copiii. Apoi, ca tu, cand erai mic, obisnuiai sa ucizi copiii vecinilor. Si ca ti-ar placea si acum.
In naivitatea noastra, credem ca femeile ne toarna copii pentru a face relatia sa mearga sau, si mai rau, pentru ca ne iubesc. Gresit, femeile cu acest gand au intrat in viata noastra pentru ca nu au nimic altceva de facut si de spus decat sa-l faca, pe copil, indiferent daca relatia merge sau nu. In naivitatea noastra putin lucida, credem ca de fapt, copilul apare cand ne plictisim unii de altii si avem nevoie de ceva nou sa mai putem dialoga(Spala-l pe ala mic, fierbe lapte, joaca-te cu el, ia-i o papusa ca, doar vrea papusa, nu vezi ca vrea papusa, ce-i asa greu sa intelegi ca unu care nu vorbeste, vrea o papusa?). Cred ca pe femei nu le intereseaza acest aspect pentru ca tot barbatul care le-a daruit un copil e dator. Doar i-a facut LUI un urmas! A darui un copil inseamna a fi dator o viata...femeii care l-a facut! Potrivit Analizei Tranzactionale, daca ti-l faci pe celalalt dator, ai castigat meciul. Este un joc psihologic, toxic spun psihologii, din care nu poti iesi decat printr-o criza de nervi. Sau pur si simplu intreband al cui e copilul asta plin de cacat si iesind pe usa!
Concluzia este: cat poti rezista fara sa il faci?

Citeste si ce trebuie sa stii inainte de nunta!
Trimite acest blog unui prieten. Altfel iti sparg teava la baie cand nu esti acasa!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze