Fundatia Renasterea din Dabuleni!

In anul 2008 Unitatea Mobila a Fundatiei Renasterea s-a deplasat in peste 9 locatii din 4 judete, au fost distribuite aproximativ 4000 de brosuri „ Despre mamografii” si 4000 de brosuri „ Despre Testul Babes Papanicolau”. Peste 2100 de femei cu venituri reduse au beneficiat de investigaţii gratuite, fiind efectuate 1711 teste Babeş Papanicolau şi 1318 mamografii. Sursa : http://www.fundatiarenasterea.ro

Buuuuuuuun! Admirabil! Fundatia Mihaelei Geoana a facut un lucru laudabil, cu siguranta fara precedent in Romania!
Traseul Unitatii Mobile arata insa asa :
Unitatea Mobilă de Diagnostic şi-a început activitatea joi, 6 martie 2008 în prima sa destinaţie, Calafat.
Traseul in judeţul Dolj a continuat cu localitatiile DABULENI, Segarcea şi Melineşti, în acelasi judeţ.
Au urmat femeile din judetul Gorj unde Unitatea Mobila a stationat mai intai la Motru. Apoi s-a deplasat la Targu Jiu unde a ramas timp de doua sapatmani.
Urmatoarea perioada Unitatea Mobila a avut ca destinatie orasul Slatina, judetul Olt urmand localitatea Topoloveni, din judetul Arges. In luna noiembrie Unitatea Mobila a reinceput activitatea. Prima locatie fiind Bechet, urmata de localitatea DABULENI, din judetul Dolj, unde a stationat 3 saptamani.
In 2008, Mircea Geoana, sotzul Mihaelei Geoana care se ocupa de Fundatia Renasterea, a candidat pentru Senat in colegiul DABULENI si a castigat cu 64 la suta din voturi. Multumim sponsorilor si celor care au sprijinit Fundatia Renasterea. Deocamdata Unitatea Mobila e in revizie...pana la urmatoarele alegeri?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze