Folosesc magia neagra si vrajeala alba!

Mi-am dat seama ca sunt medium la varsta de 7 ani cand am simtit un spirit intrand in trupul meu si in mintea mea si spunandu-mi ca trebuie sa o omor pe bunica-mea. Nu mi-a spus propriu-zis dar asta a fost pornirea si am identificat, cu puterea gandului, toporul in debara. M-am dezis de spiritul rau, rugand-o sa mancam ceva, iar vraja s-a risipit. Era o influenta. Apoi am incercat sa vrajesc o tipa cu puterea spiritului. O iubeam mult si voiam sa fie a mea si ii transmiteam mesaje cu puterea gandului. Mi-a raspuns la chemare asa de puternic, incat m-am linistit cu o laba.

Si mai tarziu, convins ca am puteri paranormale, mutam obiecte cu puterea mintii. Tot la 14 ani. Adica, mutam colegele de liceu din patul lor in patul meu si ne combinam la o cartela. Cand am ajuns la desavarsire, adica dupa ce am trecut de primul Pazitor al Pragului(prima entitate care te intampina dupa moarte dar pe care potzi sa o atingi si in timpul vietii cu anumite practici oculte), am facut sa dispara 100 de lei de acasa. Au disparut atat de bine, incat am mancat bataie la curul gol de la tata, cu cureaua pe care o port si acum. Atunci m-am orientat cu puterea mea nemarginita spre alte domenii. La un examen in facultate, m-am uitat fix in ochii doamnei profesoare Georgeta Ciompec care preda morfologie la Litere, incat m-a picat in secunda doi. Eram incoerent pentru ca luasem o bere, 2, 3 si o vodka de frica examenului. Deci chestiunile paranormale au funcionat bine. Ia uite ce am facut eu dupa aceasta perioada critica!
(daca esti barbat te vei uita la labiile ei, daca esti femeie vei da click pe poza de asemenea ca sa ii vezi lui dotarile, dar nu inainte de vedea cu ce se lauda ea!) Deci sunt paranormal, nu?

(daca esti barbat vei da click pe poza ca sa vezi niste buci mai de aproape, daca esti femeie ca sa vezi daca sunt de firma sau nu si cum sta cu celulita!) Deci sunt de-a dreptul vrajitor!

Asadar, ori Mircea Geoana a prostit-o pe Mihaela Dragostea Mea ca au fost influente oculte si paranormale si de-asta a pierdut alegerile, in speranta ca nu ii sare familia Costea in cap si ii cere banii inapoi. Ori Hrebenciuc l-a prostit pe Mircea, iar Mircea a prostit-o pe Mihaela ca a fost fulgerul violet, iar ei incearca acum sa ne prosteasca pe toti. Motivul...nu mai au cu ce sa-l demonizeze pe Basescu. Ori eu sunt cel mai mare vrajitor!

Comentarii

  1. =)) in liceu ai fost 'al naibii" de paranormal ca au trecut toate colegele pe langa tine

    RăspundețiȘtergere
  2. vorbeam la telefon noaptea pe intuneric, ca ne combinasem la cartele. Le combinasem la cartele adica:))

    RăspundețiȘtergere
  3. asaaa...experimenteazaaa "paranormalul" ... poate dai de antidootul para-astuia ... ai ochi pt toate ...

    RăspundețiȘtergere
  4. :)))))))) Place la mine articol Cambe! Si prima poza! :))) Dementiala!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Farcas-poza a fost facuta intr-un amurg violet in Grecia. Total paranormal! Pisica e dracu:)))

    RăspundețiȘtergere
  6. eu am dat click dar nu pot sa maresc imaginile ...

    asa ca nu pot inca sa ma pronunt....

    da esti simpatic....!!!

    bafta !!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze