Geoana, din lac in putz, via Birchall?!!

Traian Basescu are o caseta compromitatoare cu Mircea Geoana dar nu o va folosi. A spus presedintele aseara la OTV.
Va pot spune că am atenţionat staff-ul meu că dacă o folosesc(pe caseta, adica), îmi retrag candidatura. Luni, eu i-o dau lui Mircea Geoană. Este o problemă internă a PSD, ei se filmează unii pe alţii şi se vând mai apoi", a declarat preşedintele Traian Băsescu.

Ultimele imagini compromitatoare din interiorul PSD-ului despre care a auzit toata lumea dar pe care nu le-a vazut nimeni sunt cele din 2004, legate de Adrian Nastase si nu stiu ce relatii homosexuale ar fi avut fostul premier.
Hopa! Si mai e filmuletzul in care, se pare, Ana Birchall ii face sex oral unui barbat intr-o masina. Nu pot da linkul decat asa...
http://ioskap.blogspot.com/2008/09/iata-filmuletul-cine-o-fi.html
Niste specialisti, ne-acreditati de Ministerul de Justitie dar apropiati PSD, au spus ca nu e de fapt Ana Birchal, ci alta femeie in filmuletul respectiv. In aceste conditii nici el, cel care se bucura de atentia doamnei, nu poate Mircea Geoana. Logic, nu?
Finalizarea lipseste din inregistrare, iar gurile:)))))rele spuneau in octombrie 2008ca ar urma partea a doua a filmului in care apare si fatza barbatului care se bucura de sexul oral respectiv. PREMIERA ERA ANUNTATA IN PREAJMA ALEGERILOR PREZIDENTIALE!
Eu n-am zis nimic!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze