Brangelina nu mai e?!

Angelina Jolie si Brad Pitt s-au iubit pana s-au despartit. Apropo Magazina zice ca surse apropiate familiei au declarat ca Angelina si Brad nu mai suportau sa se tot certe, si au decis sa se desparta “ca sa nu-si piarda mintile. Ce inseamna sa nu mai existe emisiunea Iarta-ma! Sau asta exista dar nu mai exista Din dragoste! Si cu cei multi copii care de foame mor, ce o sa se intample, Doamne, Doamne?

Punem pariu ca el se apuca de bautura, iar ea o consoleaza pe Tequila dupa pierderea iubitei in direct la Marutza? Ce mai conteaza, Angelina e singura! Cine vrea numarul ei de telefon?

Comentarii

  1. Un deznodământ previzibil. Păi, cum dom'ne?, când bărbac'tu te-nşeală cu jointu' lui Tarantino şi uită cu zilele să mai treacă prin camera de sex, plină cu jucării sado - maso, nu-i normal să-ţi iei câmpii?.. Un hectar ici, un hectar colo şi până la urmă se rezolvă şi problema singurătăţii... Căci, nu-i aşa?, vorba lui Pintilie, Colosul din Rhodos - o minciună, Angelica însă, cu buzele ei, cu ţâţele ei, cu plutonul de puşti înfiaţi de prin toate colţurile planetei, ea rămâne adevărata minune a lumii...

    RăspundețiȘtergere
  2. Daaaaaa, Angelica, mama si amanta:))))))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze