Fraierul perfect!

Finlandezii au descoperit ca, in general, contribuabilul ideal fumează, bea alcool şi moare tânăr. Motivatia juriului...dacă o astfel de persoană lucrează toată viaţa, nu este niciodată şomeră şi moare înainte de pensionare, va genera mai mulţi bani pentru stat decât va cheltui după pensionare din fondurile publice, potrivit Mediafax care citeaza studiul finlandezilor.
Asta inseamna ca avem :
contribuabil 100% nesimtit - nu bea alcool, nu fumeaza, nu cotizeaza foarte, foarte mult la stat, are grija de sanatatea lui si a familiei, deci orice boala e depistata si tratata la timp, se incapatzaneaza sa traiasca sute de ani. Consuma dupa pensionare mult mai mult decat a dat si statul mai e obligat sa ii faca si funeralii nationale si nu pe banii defunctului.

contribuabilul doar nesimtit - nu bea, fumeaza, are totusi grija de sanatatea lui, moare mai devreme decat cel 100% nesimtit, deci consuma din bugetul statului mai putin.
contribuabilul adevarat - bea o tzuica inainte de masa, fumeaza, munceste si el toata viata dar schimba cateva joburi, are parte de stres si de-asta moare exact la o luna dupa prima pensie.
contribuabilul fair-play - bea, fumeaza in exces, munceste pe branci, isi plateste darile la stat si ratele la banca la timp, nu face avere dar traieste bine pana cand realizeaza ca n-a avut timp sa dea pe la doctor si moare cu cel putin 5 ani inainte de pensie.
contribuabilul prost - e de doar 10 ani in campul muncii deci cotizeaza un kkt, bea, fumeaza, nu se ingrijeste de sanatatea lui si are tupeul sa moara la 30 de ani calcat cu masina de un pensionar. Rusine!
contribuabilul perfect bea alcool, fumeaza mult, rar da pe la doctor de frica(pentru ca a fost om obisnuit in perioada comunista), se asigura tot timpul ca n-are datorii la stat si moare la varsta perfecta - 50 de ani. Oare astea sunt exemplarele perfecte? N-ar fi rau sa le mutam intr-o rezervatie unde sa aiba la discretie tot ce vor - Revelion 2010!



Promit solemn sa traiesc cat Matusalem ca sa ma pot bucura de pensie pe masura muncii mele de o viata!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze