Concediul pe 2010 in Romania sau in Grecia?

Nu reusesc sa ma hotarasca unde sa merg in vacanta vara asta, in 2010, anul crizei! Prima destinatie care mi-a venit in minte a fost Olanesti. E foarte liniste, te relaxezi, bei ape imputzite de la izvoarele din localitate si dupa 2 zile scoti arma si tragi pentru ca e prea liniste. Poti sa vizitezi pestera sfantului Antonie(ii spunem Toni intre prieteni). Acum 2 ani, cand am fost la Olanesti, doar Euro 2008 a scapat localitatea de la macel. Am avut ce sa fac seara. Cost total - vreo 2.000 de lei.



A doua destinatie ar fi Vama Veche. Te distrezi dar te si odihnesti, bei mult, mananci mult, te bucuri de mare daca nu e prea rece si de animalutzele din zona. Party-urile de pe plaja, seara, sunt memorabile. Scoti pistolul si incepi sa tragi dupa 3 zile.




Skiathos m-a costat acum 2 ani 1.500 de euro 7 zile cu avionul. Frumos. Linistit. Agitat daca vrei. Face totzi banii.



Mai multe despre Skiathos, gasesti aici !
Ar mai fi si Asprovalta. E foarte ieftin totul si foarte ok pentru ca potzi sa ajungi de aici rapid la manastirile suspendate de la Meteora sau, cu vaporul, sa dai un tur al muntelui Athos. E eftin, eftin, aproape cado.



Mai multe despre Asprovalta si Meteora gasesti chiar aici !
Cel mai ieftin ar fi insa la Balta Alba, pe drumul national 22, intre Ramnicu Sarat si Braila. O statiune cu un lac sarat in care si-a inmuiat oasele si si-a dat cu namol pe piele inclusiv Vasile Alecsandri pe la 1800. Baile de namol fac bine la oase, batranele mele oase. Ar fi foarte ieftin ca as sta la ai mei:))



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze