Internet explorer sfarsit! Nesigur!

Franta si Germania avertizeaza internautii ca Microsoft Internet Explorer nu este sigur si ca hackerii pot fura parole si pot intra in retelele celor mai tari companii din lume. Ar fi incercat niste pirati din China. Problema nu e noua. In decembrie 2008, in Internet Explorer 7 a fost gasita o bresa de securitate prin care hackerii puteau fura parole personale. Pana sa scoata Microsoft un patch, 10.000 de site-uri au fost afectate.
Nu doar securitatea e insa problema Internet Explorer. Pare demodat, prafuit. Eu nu-l mai folosesc de mult. Merg pe Google Chrome sau Firefox. Cu anuntul venit de la Franta si Germania se repeta istoria de acum aproape 15 ani. Potrivit http://wapedia.mobi/ro/Internet_Explorer?t=9, in 1996 Netscape Navigator avea 86 % dominaţie pe piaţa browserelor web. Alte 10 % erau deţinute de Microsoft. Deoarece majoritatea oamenilor aveau ca sistem de operare Microsoft Windows, Microsoft a decis ca o dată ce este cumpărat sistemul de operare, acesta să vină deja echipat cu Internet Explorer. Netscape Navigator s-a facut praf.
In mai 2009, internautii se imparteau asha - 65 la suta foloseau Internet Explorer, 22,51 la suta Firefox, 8,43 - Safari si doar 1,8 procente - Google Chrome. Sa facem pariurile! Cand o sa dispara Internet Explorer?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze