Vantu l-a vandut pe Geoana! EXCLUSIV!

Asa cum era de asteptat, am intrat in posesia unei discutii extrem de interesante intre Traian Basescu si Sorin Ovidiu Vantu.
Traian Basescu - Sorine, vezi ca il am pe Popa in Indonezia, iar tu o sa ai o problema!
Sorin Ovidiu Vantu - Ai un cacat!
Traian Basescu - O sa vezi! Azi l-au arestat la Jakarta.
Sorin Ovidiu Vantu - Bine, da-le dracu de dosare, sa nu incepem iar balamucul cu procesele ca nu mai am chef. O sa il ai pe tava pe Geoana sa-l mananci cu fulgi cu tot.
Traian Basescu - Vreau sa-l chemi la tine acasa, asa, ca-ntre prieteni ca doar va stiti.
Sorin Ovidiu Vantu - Bine, pozele le vor face catzavencii. Da' dupa faza asta, ma lasi in pace cu toate cacaturile tale!
Traian Basescu - Da!

A urmat dezbaterea decisiva, transmisa de o gramada de televiziuni, inainte de care insa Catavencu si Hotnews au publicat poze cu Geoana intrand la mogulul Vantu in casa la miezul noptii. Apoi a venit intrebarea lui Basescu spre Geoana: Ai fost sau nu la Sorin Ovidiu Vantu azi noapte? Dupa ce a incercat sa o dea la intors, Mircea Geoana a recunoscut ca a fost la mogul acasa.
Eu stiu ca Geoana in naivitatea lui de copil crescut in puf, intr-un glob de sticla si printre diplomati manierati la Washington, n-a crezut o clipa ca telefonul de la Vantu ii intinde o capcana dar ori esti prost, ori esti prost. Din doua, una. Geoana ar fi castigat mai repede alegerile daca era fotografiat iesind de la amanta. Concluzia : Mircea, ia-ti dracu o amanta si lasa-i incolo de rechini si moguli!
Ia uite ce poze mishto avem eu si Vantu. Doar ca a lui e mai mare...dupa buget.



Dialogul dintre Traian Basescu si Sorin Ovidiu Vantu este imaginar si veridic:))))!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze