Londra noaptea!

Ce face romanul cand ajunge la Londra? In primul rand o ia la pas pentru ca stie el unde ajunge. In mod evident nici dupa 10 kilometri de mers nu ajunge pe nicaieri. Atunci cumpara o harta si ajunge la Tower Bridge. De pe Tower Bridge se vede Tamisa in ambele parti, nu stiu cum dracu?
Londra noaptea

Dincolo de Tamisa de pe Tower Bridge e Tower of London, inchisoarea fortificata unde isi decapita Henry VIII-lea nevestele. Probabil ca stia el ce stia sau cine stie?




Langa Turnul Londrei e Trinity Square, o ciudatenie de unde incepe partea financiara a orasului - o nebunie de fier si sticla.


De aici, ai doua optiuni. Te duci sa vezi catedrala St. Paul's...

Sau te duci la Palatul Westminster si te tragi in poza cu el pentru posteritate si pentru copii. Acestora le vei spune : toata viata m-am sacrificat pentru voi si m-am gandit la voi. La voi ma gandeam si cand am facut poza asta!

Dupa asta, fiind incheiata ziua de tatonare, te urci in autobuzul supra-etajat si te duci la hotel sa dormi. Se circula bine in general in Londra pentru ca numai romanii sunt prosti si-si fac singuri viata grea. PLMDT - adica p..a mea de tzara!



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze