Vreau sa vad pe fatza lui Traian Basescu rictusul de durere-Ciutacu!

Cu putin timp inainte de anuntarea exit-pollurilor care, intre noi fie vorba, au fost jalnice si compromit institutele de sondare a opiniei publice, am auzit pe Antena 3 o declaratie care m-a infiorat. A fost facuta de Victor Ciutacu. Vreau sa vad pe fatza lui Traian Basescu rictusul de durere, a spus colegul meu de breasla. Sondajele il dadeau pe Traian Basescu pierzator in fata lui Mircea Geoana. De ce a trebuit, draga Victor, sa lasi sa-ti scape aceasta propozitie nefericita? Eu nu pot intelege ura viscerala, nu pot intelege ranchiuna, sunt incapabil de asa ceva. Daca am avut o problema cu cineva, am lovit si am plans. Am castigat sau am pierdut. A doua zi am uitat. Sper din toata inima, Victor, ca nu esti fiul nelegitim al lui Traian Basescu, nascut in urma unui viol(atunci, poate, te-as intelege), sper ca nu te-a umilit pe tine, sper ca nu ti-a umilit tatal(atunci, poate, repet, poate, te-as intelege). Din cate stiu nu este cazul. Si atunci de unde atat ura pura, cristalina, scrasnita? Puteai oare intre 2000 si 2004 sa spui despre Adrian Nastase sau Ion Iliescu - Vreau sa vad pe fatza lor rictusul de durere. Eventual dupa ce o mare majoritate v-a siluit? Nu cred. Puteai sa-l injuri pe presedinte cum iti venea la gura, asa cum poti sa faci acum?
Pana la urma pot intelege niste fraze nefericite. Mai grav este ca atat tu, Victor Ciutacu, cat si Mircea Badea sau alti colegi de breasla, ganditi in felul acesta. Nu inteleg de ce ai ales sa te transformi dintr-un ziarist ok in politician, un politician murdar. Poate ca joci si tu un rol cum joaca omul lui laptop. Problema e ca mi-e rusine ca avem aceeasi meserie. De fapt, scuze, am uitat ca tu nu mai esti ziarist!
Acest post nu este o injurata la adresa lui Victor Ciutacu! Este doar constatarea trista ca din partea unui ziarist, despre care potzi spune ca e cultivat, citit, are gandire limpede, a putut sa vina aceasta propozitie - Vreau sa vad pe fatza lui Traian Basescu rictusul de durere!

Comentarii

  1. pe domn' Ciutacu l-o stricat democratia.. l-a mancat prea tare in fund sa spuna fix ceea ce gandeste. si ceea ce gandeste el e fix o mamaliga, pentru ca asta-i procentul majoritar in creierul sau: mamaliga

    RăspundețiȘtergere
  2. mda, nu zic sa nu spui ce gandesti dar potzi sa fii distrugator cu zambetul pe buze. Ciutacu e prea slab sa fie in stare de asa ceva. Normal, ca jurnalist, te mai uiti si tu la oameni care isi imbraca parerile mishto, gen CTP-ul.

    RăspundețiȘtergere
  3. mda, pe de o parte, imi pare rau ca tipu' , in continuare mai are obiectul muncii, cel putin 5 ani...adi...

    RăspundețiȘtergere
  4. cultivat? citit? cu gandire limpede? sigur despre ciutacu vb?:P

    RăspundețiȘtergere
  5. Noaptea rosie, ziua portocalie:)

    RăspundețiȘtergere
  6. draga Cambe,
    mi-a placut foarte mult ce ai scris. totusi, schimba canalul tv> recomandarea specialistilor (it's a waste of time ;)
    te salut cu drag si multa simpatie...de fapt, vesnica si tot mai mare simpatie

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma gandesc ca un formator de opinie ca Ciutacu trebuie sa fie cat de cat inteligent, citit s.a.m.d. Mai ales ca Oana Dobre ii este amica(nu intelegeti altceva), iar Oana Dobre gandeste. Oricum am dat pe silent televiziunile de stiri! Mersi Hilde. Esti un om bun.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze