Westminster, Londra!

Daca tot ajungi in Londra, nu trebuie sa ratezi Westminster Cathedral, Westminster Abbey si evident Palatul Westminster. Sunt de partea dreapta a Tamisei, vizavi de London Eye.

Westminster Cathedral e la 2 statii de Palatul Westminster si de abatia in care sunt ingropatzi o multime de regi, poeti si alte capete luminate. La catedrala intrarea este libera si ai voie sa faci poze doar cand nu e slujba. Desi pare mica, Westminster Cathedral e Voronetzul la puterea 10.









De la Westminster Cathedral pana la Westminster Abbey nu faci mai mult de 10 minute pe jos. Intrarea in cel mai mare cimitir regal posibil(la Westminster Abbey sunt ingropati in morminte uriase o gramada de fetze regale, gen Elizabeth I; Mary, Regina Scoţiei şi Henry VII, cuprinde şi morminte de poeţi), ei bine, intrarea e 20 de lire sterline. Nu ai voie sa faci poze inauntru. Sictir!







La 3 minute de Westminster Abbey este Palatul Westminster, cu Big Ben de o parte si Victoria Tower de cealalta, chiar pe malul Tamisei. Poti trece pe Westminster Bridge cu autobuzul si iti continui drumul spre Tower Bridge, London Bridge si London Dungeon, unde e de obicei aglomeratie mare pentru ca totzi turistii se inghesuie sa intre in faimosul loc de tortura. E asigurat un spectacol cu fantome si alte vrajeli. Deocamdata Palace of Westminster sau Casa Parlamentului...


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze