Manifestatii anti-PSD pe 6 decembrie, seara!

Sondajele la iesirea de la urna ar trebui sa arate asa - Mircea Geoana - 51 la suta. Traian Basescu - 49 la suta. Jandarmeria se asteapta la demonstratii de amploare si lupte de strada(surse sigure). O luam de la capat! Romania 1989 - 2009. DECEMBRIE.



Dupa anuntarea sondajelor la iesirea de la urna, armata PDL e gata sa iasa in strada. E sustinuta de o gramada de oameni care nu vor sa vada PSD-ul conducand tara cu puteri depline. Toata lumea iese in strada. Traian Basescu anunta ca alegerile au fost furate. Urmeaza haosul. Presedintele Mircea Geoana se instaleaza. Oamenii vor ramane in strada ca in 90.
Acest scenariu pare plauzibil pana la momentul instalarii lui Mircea Goana. Asa ceva nu se va intampla pentru simplul motiv ca exista deja curentul anti-comunist re-facut. Deja cei ca mine care au trait experienta post-revolutionara si in timp si-au dat seama ca Ion Iliescu ne-a mancat 20 de ani din viata, asa cum functionarimea statului iti mananca 20 de minute, lasandu-te la coada, se gandesc ce se intampla. Eu, unul, o sa ma mut in Piata Universitatii daca e nevoie.
Cu orice risc, spun acum, ca orice vot pentru Mircea Geoana(desi n-am nimic personal cu el, "decat" ca a fost copil de securist, a trait in puf in timp ce parintii nostri stateau la coada la banane o data pe an ca in rest nu se gaseau si si-a facut cariera cu ajutorul fostilor securisti), asadar orice vot pentru Mircea Geoana inseamna sa te pisi pe mortii de la 89, de la Timisoara, Buzau, Brasov, Bucuresti s.a.m.d, datorita carora tu poti vota acum liber. Pentru ca orice vot pentru Mircea Geoana il aduce inapoi pe Ion Iliescu, omul care ne-a mancat 20 de ani din viata. Omul asta nu se va odihni niciodata in mormant. Pentru ca nici eu nu voi uita ca in 2009 puteam avea administratie ca in Elvetia, drumuri ca in Germania, educatie si bun-simt ca in Anglia.

Comentarii

  1. Ai dreptate in ce priveste PDS-ul. Uiti insa, sau omiti sa vezi, ca intre o guvernare PSD, prezidata de Iliescu si una PD-L, prezidata de Basescu, nu e niciun chior de diferenta. Sa fim seriosi. Sunt la fel. Deci stai linistit, n-o sa fie mai rau daca iese Geoana. O sa fie la fel ca in ultimii 5 ani. Adica nicicum. Same for PNL.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze