Postări

Se afișează postări din ianuarie, 2010

Mutu, dopat de mama lui?!

Imagine
Prosport anunta vineri ca de fapt substanta interzisa pe care a luat-o Mutu, i-a fost data de mama lui. O fi fost ingrijorata ca fiul ei nu era tocmai ok? Sau Mutu o baga la inaintare pe mama lui ca sa ii induioseze pe sefii de la Fiorentina si pe cei din liga italiana? A fost dopat din nestiinta, greseala? Sau urmeaza sa mai lanseze vreun vin, vreo marca de blugi si avea nevoie de publicitate, ca sa faca si el un ban si impresarul si clubul Fiorentina? Daca ne califica la Euro viitor, eu il iert!

Mutu, dopat din nou?!

Imagine
Adi Mutu a fost depistat pozitiv la un test anti-doping facut in ianuarie. Rezultatul a iesit acum si e pozitiv, potrivit La Gazzetta dello Sport! A luat sibutramină, o substanta care anuleaza senzatia de foame. Saracul Mutu, ce inseamna cand femeia nu face mancare! Mutu risca sa stea 4 ani suspendat. Adica, la revedere!

Fundatia Renasterea din Dabuleni!

In anul 2008 Unitatea Mobila a Fundatiei Renasterea s-a deplasat in peste 9 locatii din 4 judete, au fost distribuite aproximativ 4000 de brosuri „ Despre mamografii” si 4000 de brosuri „ Despre Testul Babes Papanicolau”. Peste 2100 de femei cu venituri reduse au beneficiat de investigaţii gratuite, fiind efectuate 1711 teste Babeş Papanicolau şi 1318 mamografii. Sursa : http://www.fundatiarenasterea.ro Buuuuuuuun! Admirabil! Fundatia Mihaelei Geoana a facut un lucru laudabil, cu siguranta fara precedent in Romania! Traseul Unitatii Mobile arata insa asa : Unitatea Mobilă de Diagnostic şi-a început activitatea joi, 6 martie 2008 în prima sa destinaţie, Calafat. Traseul in judeţul Dolj a continuat cu localitatiile DABULENI, Segarcea şi Melineşti, în acelasi judeţ. Au urmat femeile din judetul Gorj unde Unitatea Mobila a stationat mai intai la Motru. Apoi s-a deplasat la Targu Jiu unde a ramas timp de doua sapatmani. Urmatoarea perioada Unitatea Mobila a avut ca destinatie orasul Slatina

Concediul pe 2010 in Romania sau in Grecia?

Imagine
Nu reusesc sa ma hotarasca unde sa merg in vacanta vara asta, in 2010, anul crizei! Prima destinatie care mi-a venit in minte a fost Olanesti. E foarte liniste, te relaxezi, bei ape imputzite de la izvoarele din localitate si dupa 2 zile scoti arma si tragi pentru ca e prea liniste. Poti sa vizitezi pestera sfantului Antonie(ii spunem Toni intre prieteni). Acum 2 ani, cand am fost la Olanesti, doar Euro 2008 a scapat localitatea de la macel. Am avut ce sa fac seara. Cost total - vreo 2.000 de lei. A doua destinatie ar fi Vama Veche. Te distrezi dar te si odihnesti, bei mult, mananci mult, te bucuri de mare daca nu e prea rece si de animalutzele din zona. Party-urile de pe plaja, seara, sunt memorabile. Scoti pistolul si incepi sa tragi dupa 3 zile. Skiathos m-a costat acum 2 ani 1.500 de euro 7 zile cu avionul. Frumos. Linistit. Agitat daca vrei. Face totzi banii. Mai multe despre Skiathos, gasesti aici ! Ar mai fi si Asprovalta. E foarte ieftin totul si foarte ok pentru ca potzi sa

Se anunta un an bun, productiv!

Tanarul Cambe anunta cu mandrie ca rosiile pe care le-a semanat acum mai bine de 2 saptamani au rasarit. Si salata pe care a semanat-o tot cam atunci a rasarit. Vor creste impreuna pe balcon. Begoniile inca nu au iesit din semintele puse tot acum 2 saptamani dar nu ne pierdem speranta. A rasarit si regina noptii din radacina de anul trecut. Deci vom avea un an imbelsugat. De-aia e buna zapada. Se face porumbu' dom'le. Si graul va fi din belsug.

Vremea in martie 2010!

Caloriferul duduie, termopanele se bat cu gerul mai ceva ca la Rovine, geamurile sunt inchise aproape non-stop, gazele ard si dau caldura si totusi e al dracului de frig in Bucuresti! Cica in februarie, temperaturile se vor situa peste valorile normale în regiunile estice, iar în rest se vor încadra în limitele obişnuite. In martie, regimul termic se va situa sub valorile normale în nord-vestul ţării, va depăşi limitele normale în regiunile sud-estice, iar în rest se va încadra în limitele obişnuite. Adica o sa avem si 20 de grade. Sa vina martie ala ca innebunesc de nervi!

Avion prabusit! Om la apa!

Imagine
Un avion cu 90 de oameni la bord a cazut in Marea Mediterana, in flacari. Plecase din Beirut spre Addis Abeba si cel mai probabil a fost lovit de fulger. Potzi sa ai premonitii ca o sa mori cand te urci in avion? Cu siguranta, doar ca e prea tarziu. In iunie 2009 a mai fost lovit de fulger un avion in Atlantic. Corpurile gasite in ocean erau aproape goale pentru ca vantul le-a smuls hainele si prezentau leziuni produse de impactul cu apa sau de animale. Zau ca nu prea imi vine sa ma mai urc in avion. Si asha zic mereu!

Muntele Athos!

Imagine
Muntele Athos si manastirile pe care le-am vazut anu trecut dar le-am pierdut prin blog. Daca nu te uiti la pozele astea si daca nu le trimiti la zece prieteni, o sa ti se sparga tzeava de la baie si caloriferul cand esti la serviciu si nu e nimeni acasa. Manastirile de la Muntele Athos .

Un nou format!

Din cand in cand se cuvine sa faci o schimbare! Ii rog sa ma ierte cei care se atasasera de formatul vechi si ii multumesc domnului Google pentru variantele oferite. Drept rasplata am scos anunturile publicitare:)Asta e, sunt la mine acasa si umblu si gol daca vreau! GOOOL! Senzational! Click aici . ID-ul meu de Messenger e cambesteanu! Maine iti dau si contul bancar!

Fraierul perfect!

Imagine
Finlandezii au descoperit ca, in general, contribuabilul ideal fumează, bea alcool şi moare tânăr. Motivatia juriului...dacă o astfel de persoană lucrează toată viaţa, nu este niciodată şomeră şi moare înainte de pensionare, va genera mai mulţi bani pentru stat decât va cheltui după pensionare din fondurile publice, potrivit Mediafax care citeaza studiul finlandezilor. Asta inseamna ca avem : contribuabil 100% nesimtit - nu bea alcool, nu fumeaza, nu cotizeaza foarte, foarte mult la stat, are grija de sanatatea lui si a familiei, deci orice boala e depistata si tratata la timp, se incapatzaneaza sa traiasca sute de ani. Consuma dupa pensionare mult mai mult decat a dat si statul mai e obligat sa ii faca si funeralii nationale si nu pe banii defunctului. contribuabilul doar nesimtit - nu bea, fumeaza, are totusi grija de sanatatea lui, moare mai devreme decat cel 100% nesimtit, deci consuma din bugetul statului mai putin. contribuabilul adevarat - bea o tzuica inainte

Sex pe ninsoare!

Vezi si CAND SE TERMINA IARNA 2012 Un trist cititor de Cancan vede un articol in care se spune ca romanii fac sex cel mai mult iarna pentru ca e frig si ninge. Iar terapeutii pe probleme sexuale spun ca atunci cand n-ai chef sa iesi din casa, faci amor. Daca esti singur bei. Si mai bei si daca, in timp ce tu mergi putzin cocoshat prin casa, ea se gandeste la asta ! Adica dragostea in vremea ninsorii!

Michael Jackson e Avatar!

Michael Jackson vine 3D pe 31 ianuarie la Grammy. Videoclipul Earth Song va fi prezentat in premiera la ceremonie in formatul lui Avatar. Evident toata lumea va plange asa cum plange si cand citeste acest interviu exclusiv cu Michael Jackson realizat de mine aici !

Vladescu, dator la el insusi!

Sebastian Vladescu a mers in cautarea datoriilor pierdute. Ale lui. Culmea e ca le-a gasit si le-a si achitat pentru ca altfel risca sa fie executat. Vezi de-aia e buna presa! Ca iti spune unde ai gresit pe banii tai sau ai mei! Sa vezi cand s-or impozita bogatii, fix aici !

Monica Columbeanu a plecat de-acasa!

Imagine
Vezi ce zice Monica Columbeanu despre Cine mai candideaza la primaria Bucuresti 2012 Monica Columbeanu s-a certat cu sotzul ei si s-a mutat definitiv intr-un apartament din Bucuresti! Da, la mine:)!