Ultimele Stiri De Azi!

Au disparut rromii! Este cu siguranta stirea zilei! Adica rromii care ne-au facut de ras prin Europa, rromii care au mancat lebedele vienezilor, rromii care au violat jumatate de Italie, au furat calea ferata franceza si s-au mutat in casele englezilor cand ei plecau in vacanta, au disparut! Totul multumita efortului comun depus de clasa politica romana. Tarile civilizate au inrosit telefoanele felicitand guvernul de la Bucuresti. Scrisori de sprijin si bucurie au sosit pana si din China. Pana si Adrian Cioroianu s-a trezit speriat : "ce dracu, mah, astia chiar i-au dus pe toti pe Insula Serpilor?". Strazile Bucurestiului era deja parca mai pustii de cand nu mai vedeai niciun rrom. Incepusem sa le duc dorul. Pana la urma si in Veacul de singuratate al lui Marquez, tiganii apareau si dispareau pe drumul plin de praf ca niste naluci, lasand in urma un val de nostalgie. Dar unde disparusera oare rromii, veni intrebarea ca la Radio Erevan?
In timp ce politicienii nostri dezbat problema numelului pe care sa il poarte rromii, adica rromi sau tigani, chinezii au mai testat un tren de mare viteza. Merge cu aproape 500 de km\h. Am face de la Bucuresti la Brasov nici 20 de minute. Pana la Constanta tot din capitala, am face o jumatate de ora! O jumatate de ora pana la mare, adica! Pe noi insa ne doare cum sa ii numim pe tigani! Si a mai venit si iarna romaneasca. Si trenurile romanesti pline de romani se vor impotmoli din nou cu 10 km\h.

Trimite acest blog unui prieten. De ce sa fii singurul care s-a enervat? Vezi si cum va arata autostrada lui Sorin Oprescu!

Comentarii

  1. tot respectul, insa stirea saptamanii vin din Australia: http://t1t4ny4.wordpress.com/2010/12/03/cum-sa-ti-inseli-nevasta-cu-pestele-din-acvariu/

    RăspundețiȘtergere
  2. De-or să dispară romii, le-or lua locul iar ţiganii... Deci, tot un drac, la fel de negru... Pfui, mă bucurasem când am început să-ţi citesc ştirea. Am crezut că s-a ridicat Antonescu din groapă şi a şi izbutit un puci militar...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze