Cum Vine Mos Craciun!

D-l Ion Mistret, viceprimar in Becicherecu Mic si portar al echipei de fotbal din localitate are o intrebare pe buze de mic : Cum vine Mos Craciun atunci cand vine? De mic copil s-a gandit. A devenit un futurolog desavarsit cand a prezis criza inainte sa se fi inventat cuvantul criza, dupa cum puteti citi aici, insa raspunsul inca negasit nu-i dadea pace. Nici macar in Turnul Dunarii din Viena unde a avut o aventura de neuitat, n-a putut intelege cum ajunge Mos Craciun sa-i aduca lui daruri. Asa ca a inceput sa il astepte inca din data de 22 decembrie. A baut o palinca si parca a vazut o sanie pe geam. A iesit in curte si s-a convins. Nu venise nimeni. A mai baut o palinca si a stins-o cu bere dupa care a mai baut si un vin si s-a culcat. Dimineata a aruncat prezervativul si a inceput din nou, cu o speranta copilareasca in suflet sa-l astepte pe Mos Craciun. Isi amintea cu drag de copilarie cand Mos Craciun ii aducea cadouri sub brad cand el dormea. Mos Craciun n-a mai venit de cand l-a omorat pe ta-su. Asadar pe 23 decembrie, cu ochii larg deschisi, a baut o palinca stinsa direct cu bere, 3 litri de vin si a adormit. Dimineata, a aruncat prezervativul, s-a uitat sub brad si Mos Craciun nu venise. Pe 24 decembrie, soarele a rasarit parca mai viu ca niciodata. Conditiile de zbor erau perfecte, asa ca d-l Ion Mistret a facut baie calda de musetel la sezut si a baut niste vin, putina palinca, un pic de bere, cateva paharele de coniac si a adormit, mort de beat, rezemat de brad.
Variante de lucru :
1.Lui Mos Craciun nu-i mai plac renii.
2.Mos Craciun a venit si nu ii mai plac renii.
3.Mos Craciun a venit in fiecare seara si nu-i mai plac renii.
4.Mos Craciun foloseste prezervativ.
5.Daca nu lasi bautura inseamna ca-ti place.
6.Mos Craciun era vecinul gay al d-lui Ion Mistret.
De atunci d-l Ion Mistret, dupa ce a plans trei zile si trei nopti, a inteles ca nu exista Mos Craciun.
Dupa 20 de ani...
Dovada ca Mos Craciun exista a venit dupa 20 de ani cand d-l Ion Mistret a primit o telegrama chiar de la Mosul. Iata ce scria in ea : " Bai bulangiule, tu chiar crezi ca eu nu exist?".
Daca nu trimiti acest blog unui prieten, mos Craciun chiar vine! Deocamdata si-a trimis spiridusii care canta prin Colentina-Tei.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze