Ce Mai Poti Sa Vezi In Viena Iarna!

Ultima zi in Viena, dupa o saptamana de umblat. Ce mai poti sa vezi in Viena este intrebarea care sta pe buzele tuturor. Iesim din pensiune si dam in parcul S. Freud.

In Parcul S. Freud, veveritele isi povesteau visele. Citeste interpretarea viselor in general. Copacii barfeau trecatorii. Zebra ma injura de mama. Tramvaiele vorbeau romaneste. Nici n-am baut aseara. Din parcul S. Freud daca ridici ochii vezi Votivkirche, ridicata de fratele lui Iozef in amintirea atentatului esuat asupra lui. Ceva pe baza de gresie.

In rest, ce mai poti sa vezi in Viena iarna? Prater! E bine sa te duci iarna si daca se poate dimineata pentru ca in afara de cativa zugravi romani aflati la munca, nu gasesti nimic. E totul inchis.

Iata si Marea Roata din Prater.



Si inca o poza cu ce mai e prin Prater iarna. Pare dezolant dar va jur ca nu e. Trebuie doar sa ai bani. Ii numeri, faci calcule, faci planuri in legatura cu destinatia lor, te gandesti ca poate mai bine veneai seara...Cu alte cuvinte, nu te plictisesti. Deci, ce e in Prater!

Daca vii cu masina in parcul Prater din Viena s-ar putea sa ai o surpriza!

In fine, daca vii cand mai vin si alti oameni, nu la 10 dimineata, buimac, mahmur si cu ochii cat cepele, te poti da in aceasta chestie.


Inclin sa cred ca Praterul e de vazut vara


Trimite acest blog unui prieten. Altfel neam de neamul tau n-ajunge in Prater! Si daca Google nu imi indexeaza postarea, sterg blogul!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze