Ce Vezi Din Turnul Dunarii Din Viena!

"Era o dimineata noroasa. Am vizionat un film porno, am facut dragoste cu nevasta-mea, caci noi facem dragoste, nu sex, si m-am uitat pe geam. Turnul Dunarii era acolo. In batatura, porcul injura de toti sfintii, gainile aruncau cu oua in geamurile casutei noastre construite lana parcul Dunarii din Viena,

incasatorul de taxe fugea prin curte cu cainele lipit de cur, curcanii se umflasera, Lola imi contempla barbatia, porumbeii se pregateau sa duca scrisorile catre amante, asa ca am iesit sa dau mancare porcului pe care il cresc pentru fi-miu care nu exista, sa dau drumul si la ceilalti caini ca sa manance si ei ceva din incasatorul de taxe, sa arunc 3 boabe la gaini ca sa nu mai arunce cu oua, ca oua am si tocmai mi le contempla Lola si sa jefuiesc trei turisti care merg prin parc spre Turnul Dunarii care e in mijlocul unui parc prin care trec doar uneori oameni. Azi am avut ghinion. Erau romani. Isi uitasera cardul la H&M dar ei nu stiau.
Turnul Dunarii este cea mai inalta cladire din Viena asa cum penisul meu este cel mai mare din sud-estul Europei. Si nu numai, de vreme si egiptencele ma tin minte!(Poza din Muzeul de istorie a naturii - Viena). Fiind perioada inundatiilor n-au mai avut piatra sa il faca la adevaratele sale dimensiuni!


Si totusi, Turnul Dunarii are peste 250 de metri si se invarte. Teoretic daca stai in el nu imbatranesti. Practic, la lift ne-a intampinat un chinez care voia bacsic. I-am aratat poza de mai sus. De sus am vazut Viena.

Platisem deja intrarea pentru ca am considerat ca un ban pe care il dau, in mod cert nu il mai am. Intrarea la Turnul Dunarii din Viena costa vreo 6 euro.



Ajuns sus in Turnul Dunarii , mi-am dat seama ca lumea este foarte mica si ca eu sunt foarte potent. Fiind suficient de potent, n-am lasat niciun bacsis. Nici omului care ne-a adus berea, nici liftierului, nici italiencei care a intrat peste mine la buda din greseala. Eu am iesit, ea a ramas inmarmurita. A iesit si ea ulterior vazand cu ochii lui Shiva, Viena! Nota autorului:ochii lui Shiva sunt cand te f... bine!

Si ma uitam pe geam ca eram la peste 250 de metri inaltime si ma uitam si la portofel ca era 4 euro o bere si ma gandeam unde mortii ma-si o fi cardul.... Si pana la urma privelistea m-a linistit! Am avut din nou erectie!


Dupa ce m-am intors de la Turnul Dunarii, am dat din nou de mancare la porcul pe care il cresc pentru fi-miu care nu exista, am dat 3 boabe la gainile care, sindicaliste fiind, arunca cu oua in geamuri, am pus apa la prunii din care o sa fac tuica la toamna, dupa care am avut erectie. Turnul Dunarii e cool. Sa-i dea D-zeu sanatate!


La turnul Dunarii ajungi dupa ce mergi cu metroul si schimbi la Prater. Treci printr-un parc pe unde trec de obicei numai hotii romani care sunt tigani. In turn se urca cu liftul cu 22 km\ora. Adica ajungi sus cat ai zice ERECTIE. Acolo te lasi furat ca si in Romania si dai 4 euro pe un pahar cu bere si 3 euro pe o cafea. Vezi Viena de sus dar mai ales Dunarea. Dupa care ai o erectie. Trimite acest blog unui prieten. Altfel ti se sparge teava la baie cand nu esti acasa!"( Jurnalull zilnic al domnului Ion Mistret, viceprimar si portar al echipei de fotbal - Stellvertretender Bürgermeister von Wien und John Pig poartar Fußballmannschaft)!
Maine vorbim despre gradina zoologica din Schonnbrun!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze