Cum Ne Afecteaza Exploziile Solare!

Update : cutremur pe 4 octombrie 2011 in Romania!
Specialistii de la NASA dar si cei europeni au observat explozii solare uriase produse in acelasi timp cu un vortex magnific traversand Soarele si intinzandu-se pe 700 de mii de kilometri. Fenomenul va duce la descarcarea si trimiterea catre pamant a unor valuri de radiatii probabil fara precedent de la Galileo incoace. Se intampla zilele acestea dar se vor repeta in 2011 si mai ales 2012, perioada maxima a ciclului solar de 11 ani. De altfel acest ciclu de maxima si minima activitate a Soarelui reprezinta si cauza exploziilor solare. Potrivit stirileprotv.ro vor fi afectati si oamenii, in special hipertensivii si cardiacii, deci luati-va medicamentele si beti o tarie. Efectele exploziilor solare si ale valului de radiatii trimise spre Pamant ne vor influenta si altfel. De exemplu eu acum sunt pe plaja la mare desi e mijlocul lui decembrie.



Exploziile solare au pe termen lung si alte efecte. Mai ales cand sunt lansate dinspre astru in mod continuu pe o perioada lunga de timp, asa cum se va intampla pana in 2012. Fizicienii din noul val, cum ar fi Nassim Haramein, sustin ca structura ADN-ului uman va fi modificata. Acelasi efect pe care obiectul misterios furat de evrei de la egipteni, care i-a ajutat sa treaca Marea Rosie, a modificat ulterior si ADN-ul micului Iisus. Cu alte cuvinte, dupa aceste explozii solare, vom reusi sa levitam, o economie uriasa la Guvern care nu va mai fi obligat sa faca autostrazi, vom reusi sa mergem pe apa, prin urmare plangaciosii dupa Flota vanduta de Basescu vor ramane fara obiectul muncii, vom citi gandurile, ceea ce inseamna ca va creste numarul victimelor violentei in familie si implicit va scadea populatia globului, o alta economie pentru resursele planetei. Evident unora le vor creste pene pe spate. Altii, tot in functie de structura ADN-ului si a resurselor interioare, le va mai creste un cur in frunte, un penis in palma, un cactus in fund. Cand se termina exploziile solare? Pe 28 decembrie 2012.


Trimite acest blog unui prieten. Altfel exploziile solare intra la tine in casa si iti iau tot.

Comentarii

  1. Explozia preturilor de sarbatori de la noi e mai mare decit uriasele explozii solare

    RăspundețiȘtergere
  2. Explozia preturilor e normala. Se intampla in fiecare an si in toata lumea. Explozia muncii ar putea contracara acest lucru. Asa cum se intampla in tarile civilizate!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze