Elena Udrea Va Fi Noul Primar Al Bucurestiului!

Vezi ultimele cuvinte ale lui Steve Jobs!
Noul primar al Bucurestiului va fi unul dintre cei doi : Sorin Oprescu si Elena Udrea. Sorin Oprescu va fi sustinut de USL. Elena Udrea va fi sustinuta de PDL. Pe Sorin Oprescu l-au ales bucurestenii pentru ca a fost independent. L-au ales pentru ca nu facea parte dintr-un partid, bucurestenii fiind scarbiti de partide. Acum se bat iarasi partidele pentru Primaria Bucurestiului. Sorin Oprescu a terminat proiecte incepute de PDL. Elena Udrea a adus fonduri UE cand 10X Sorin Oprescu in toate judetele PDL si culmea, si PSD. Bucurestenii, in afara de pensionari, muncesc pe rupte. Au ramas anti-PSD. PDL are partie sa zdrobeasca alianta PSD-PNL prin rezultate si imagine. Pe de alta parte, Sorin Oprescu, dupa ultimul scandal cu National Arena, nu are nicio sansa sa castige, candidand ca independent din nou. Elena Udrea are sanse pentru ca...

...orice barbat sanatos la cap o va vota pe ea si nu pe Sorin Oprescu.
Opinie : eu, ca un cinstit contribuabil care a vazut cate blocuri s-au reabilitat termic in sectorul 2(proiecte Udrea-Ontanu), cat de ok e pasajul Basarab(proiect marca Basescu), cat de bine merg tramvaiele 41 si 21(proiecte marca Basescu si Videanu) etc..., in ciuda faptului ca stiu si cati bani au disparut miraculos din aceste afaceri, as merge s-o votez pe Udrea. Daca Sorin Oprescu candida independent, indiferent cine ar fi venit de la PDL, n-as fi mers la vot.
Conteaza si cate lucruri bune faci in timp ce furi! Si atunci pentru alegator nu mai conteaza cat ai furat! Asta ar trebui sa inteleaga dragele noastre partide politice!
Trimite acest blog unui prieten. Altfel ti se sparge teava la baie cand nu esti acasa!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze