Cine A Pus Gazonul Pe National Arena

Ca sa afli cine a pus gazonul pe National Arena trebuie sa intrebi antreprenorul general. De construirea arenei s-a ocupat asocierea Max Boegl - Astaldi, in baza contractului de executie nr. 3556 semnat in data 19 aprilie 2007. Si Boegl si Astaldi sunt prieteni vechi ai Romaniei. Tot in 2007, Primaria generala a municipiului Bucuresti le-a atribuit, in urma unei licitatii cu o singura oferta, un contract pentru construirea de viaducte, poduri si sosele suspendate pentru obiectivul de investitii Splaiul Independentei - Ciurel - Autostrada Bucuresti Pitesti. In combinatie intra atunci si Euroconstruct.
Asocierea Max Boegl - Astaldi va face si tronsonul de autostrada Cernavoda - Medgidia in baza unui contract castigat pe 5 septembrie 2011 si nu este straina nici de realizarea liniei de metrou spre Drumul Taberei.
Nu ne intereseaza cum a intrat Boegl - Astaldi in Romania, nici cine i-a adus si nici contra a ce comisioane. National Arena care poarta semnatura lor este un stadion adevarat. Intrebarea este cum a ajuns firma Gama Verde a lui Adrian Oprisan, fratele lui Marian Oprisan, baronul PSD de Vrancea, sa fie aleasa sa puna gazonul. Aceeasi firma a pus gazonul si pe Lia Manoliu, iar meciul Romania - Danemarca s-a jucat mai mult pe nisip vopsit in verde.
Firma Gama Verde care a pus gazonul si in 2011 pe National Arena  a pus gazon si in Giulesti si la Rm. Valcea si la Steaua si la Dinamo si la Mogosoaia si la Rm. Sarat.
Deci cum a ajuns Adrian Oprisan sa lucreze cu Max Boegl si Astaldi? Va continua aceasta colaborare in urma careia rade toata Europa de noi?
Culmea e ca in Giulesti gazonul a fost in regula. Copos a declarat azi : Sa ne lase primarul Oprescu sa punem noi gazon, noi, oamenii de fotbal care se pricep la asta.
Cu voia d-voastra, eu nu vreau sa mai inteleg nimic.

Sursa foto : www.sport.ro.
Trimite acest blog unui prieten. Altfel ti se sparge teava la baie cand nu esti acasa!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze