Ce Nu Se Spune Despre Criza Economica

Update 2 noiembrie 2011 : ce urmeaza dupa recensamantul din Grecia!
Daca e ceva care nu se spune despre criza economica in care ne tot balacim de mai bine de 3 ani e ca nu se vorbeste despre cauze si despre asemanarile dintre criza americana si criza economica europeana.
Vezi si de ce a inceput razboiul mondial in Iran si Turcia in 2011-2012!
Spre exemplu, Banca centrala americana a salvat AIG, cel mai mare asigurator de pe planeta prin 2008.
Acum, Banca centrala europeana salveaza Grecia pentru ca in Grecia au investit masiv banci germane si franceze. Falimentul Greciei ar avea acelasi efect pe care l-ar fi avut falimentul AIG. In 2008 au fost sacrificate niste banci peste Atlantic. Acum vor fi sacrificate alte banci care au cumparat de exemplu obligatiuni grecesti dar Grecia nu va cadea. Intrebarea este cine a cumparat riscurile investitiilor facute de aceste banci europene in statul elen? Unul sau mai multi asiguratori, poate chiar fostul AIG, ar putea intra in faliment pentru ca vor fi obligati sa plateasca daca respectivele banci europene pierd dupa investitiile facute in greci. De ce tot cere FMI recapitalizarea bancilor europene? Pentru ca la fel ca ele, FMI a investit in Grecia. Grecii vor primi probabil bani, bancile europene cu investitii in obligatiunile grecesti vor fi recapitalizate, asiguratorul lor nu va pierde, iar de platit vor plati toti europenii de rand, asa cum pentru salvarea AIG au platit toti americanii de rand.
Gandind asta, d-l Ion Mistret, viceprimar in Becicherecu Mic si portar al echipei de fotbal din localitate elibera o basina gigantica, amintindu-si de vremea cand isi insela nevasta care il insela cu un negru, asa cum a povestit in postarea Cum iti dai seama ca te inseala! Apoi lua o gura de bere cu senzatia ciudata ca erectia lui este din nou vizibila de pe luna.

Cu o miscare ninja, d-l Ion Mistret isi arunca sosetele din picioare. Un se infipse la 2mm de urechea cainelui sau credincios care ii asculta gandurile. Cealalta trecu razant pe langa porcul care va zbura atunci cand va trece aceasta criza economica ce nu exista de fapt. Motanul din dreapta d-lui Ion Mistret radea cu lacrimi pana sa constientizeze ca de fapt sosetele d-lui Mistret nu s-ar fi infipt si n-ar fi zburat daca stapanul lor le schimba mai des si cazu secerat de miros. Concluzia e ca sistemul bancar european a inceput sa puta.
Trimite acest blog unui prieten. Altfel ti se sparge teava la baie cand ai crezut ca ai castigat la loto.
Citeste si despre al treilea razboi si noua ordine economica!


Photobucket

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze