Cand Ninge In Iarna 2011-2012

Citeste si Merita Mircea Cartarescu premiul Nobel?
Clima s-a dat peste cap pe intreaga planeta! Se stie insa cand va ninge in Romania in Iarna 2011-2012. Observand ca de fapt nu incalzirea globala a schimbat anotimpurile, ci miscarea inceata dar sigura a axei Pamantului, specialistii au ajuns la concluzia ca in iarna 2011-2012 va ninge in ianuarie. Procesul de schimbare a climei, in conditiile in care in septembrie avem temperaturi de iulie, va continua. In curand, asta insemnand 30 de ani, de Craciun, ne vom balaci in apa Marii Negre, iar in iunie vom umbla dupa cadouri ca pentru Craciun! Pentru ca va fi iarna. Un cititor dintre ai nostri ne-a transmis urmatorul mesaj : "Am baut intr-o zi in centrul istoric din Bucuresti unde am sarit dupa ce am sarit din autobuzul cu turul orasului. Imediat am simtit ca s-a modificat axa pamantului. Mergeam putin cocosat. Apoi am baut o bere. In total 10 beri. Mi-am dat seama ca sunt britanic. So, I went to the bathroom, near the pub. There there was no toilet, so I realized hir in Rumania, gravititation is ridiculus. Then I forgot mi neim. Ideea e ca in Romania iti dai seama ca s-a schimbat axa Pamantului in momentul in care faci tzush. Inevitabil, te sprijini cu capul de un zid. Ori cu fruntea, ori cu urechea, ori cu fundul." Cum agati fete sau baieti, metode!

Citeste si despre cum ne pacalesc bancile si de ce ne minte BNR!
Concluzia e ca in Romania peste 30 de ani va ninge in iunie! In 2011 va ninge in februarie, potrivit weatther.com, nassa.com si alti smecheri.
Trimite acest blog unui prieten. Altfel ti se sparge teava la baie cand afara e frig si pe nori e cer!
Aviz doamnelor : de vreme ce iarna va intarzia anul acesta, aveti timp sa vedeti ce culori se poarta in sezonul rece in 2011-2012!
Sau vezi cum arata al treilea razboi mondial si noua ordine economica!
Vezi destinatii turistice indicate in februarie - mai 2012!


Comentarii

  1. Mama Cambe ti-e rau! Le-ai zis si lui Greeg si Onuc ce scrii aici?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mircea Cartarescu nu merita premiul Nobel.cu erotismul nu se cistiga un astfel de premiu. este un epigon in incultura vremurilor actuale.
    OVIDIU PONTIUS.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mda....dupa cum se vede suntem in 18 octombrie si deja a si nins asa ca gura !!!!!!Clima e cum are ea chef sa fie...nu cum vrem noi...

    RăspundețiȘtergere
  4. A nins la ma-ta, Ultimul anonim? Poate vorbea de Bucuresti. Unda a nins in Buc SAU alte capitale europene? Stiu ca Buc nu e!:))) Oricum, da-ti nume!

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca pe 18 octombrie e iarna la mama ta, cica esti ghinionist, coa! N-as contrazice autorul! Muta-te din munti!

    RăspundețiȘtergere
  6. Penultimul destept...In textul din blog nu se mentiona de bucuresti sau "alte capitale europene", si pot vorbi si eu urat. Nu stau in munti, e vorba de Bacau, dar daca tu stai prea mult cu "ma-ta" ce vrei sa fac .

    RăspundețiȘtergere
  7. va rog sa nu va certati! Uite ce iarna e in SUA! Lol!

    RăspundețiȘtergere
  8. speram sa fie iarna si zapada ca altcumva nu simtim caldura sarbatorilor de iarna

    RăspundețiȘtergere
  9. oricum ar fi bine venita o zapada sa mai acopere ckkakatul din bucurestiul ala imputziiit si plin de droogatzi...pardon VESELI....,.,

    RăspundețiȘtergere
  10. si cand se topeste zapada, ce facem?:)))

    RăspundețiȘtergere
  11. ar fi fain sa ninga cit mai repede cred ca-i cel mai frumos anotimp si se taie porci ce mai este luna cadourilor misto de tot

    RăspundețiȘtergere
  12. Vara e cel mai frumos anotimp, niku!!! Iarna cu frigul ei ar trebui sa tina doar in decembrie.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ne-am obisnuit si cu sarbatori fara zapada, si cu vara ploioasa si rece. Eu unul nu mai astept nimic bun de la clima asta.

    RăspundețiȘtergere
  14. nu prea cred ca va ninge:))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze