Solutie pentru iesirea din criza!

O data la 6 luni se va organiza o tombola la nivel national pe baza datelor de al Evidenta Populatiei. Se vor scoate din urna 500 de mii de romani care au implinit 18 ani. Ei vor fi parlamentari timp de 6 luni. In aproximativ 10 ani toti romanii vor trai bine. In cele 6 luni vor avea timp sa faca legi care sa le ajute afacerile sau vor face economii pentru ca salariul de parlamentar va fi de 50 de mii de euro pe luna, neimpozabil. Guvernul se va reduce la ministerul de interne. Institutia presedintiei nu va mai exista. Programul parlamentarilor va fi urmatorul :
-in prima luna vor face proiecte de lege care nu vor fi dezbatute, conducerea parlamentului fiind obligata sa le accepte asa cum sunt.
-in a doua si a treia luna parlamentarii vor aparea in emisiuni tv, vor scrie pe Facebook, Twitter si Linked In, vor trimite mailuri, vor discuta pe Mess, toate acestea ca obligatie de serviciu.
-in a treia luna vor verifica evolutia propriilor afaceri, tot ca obligatie de serviciu.
-in a patra si a cincea luna vor intra in somaj tehnic, fiind platiti cu 75 la suta din salariu, timp in care tot ca obligatie de serviciu vor vizita intreaga lume, dupa un traseu stabilit de fiecare in parte.
-in a sasea, deci ultima luna de mandat, vor avea program de voie.
In felul acesta, fiecare roman va avea 6 luni la dispozitie sa faca legile cele mai bune pentru el, isi va angaja rudele care la randul lor il vor angaja cand le va veni randul sa fie in parlament. De asemenea fiecare roman va putea sa puna bani la saltea, iar dupa terminarea mandatului, va putea sa investeasca sau pur si simplu sa incaseze dobanzi.
Un calcul simplu arata ca in maximum 15 ani, toti romanii se vor fi aranjat din punct de vedere financiar. Succes!

Prima lege pe care o va propune tanarul Cambe : impuscarea vecinei sale in varsta de 70 de ani care, in ciuda avertismentelor primite, dupa cum puteti vedea aici continua sa dea volumul televizorului la maximum! La 8 dimineata, 15 si 22!
Trimite acest blog unui prieten. Doar asa o sa te trezesti intr-un film porno 6D!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze