Jean Constantin, roluri, filme!

Jean Constantin nici n-a existat. A fost candva un turc intr-un film care le dadea cu polonicul in cap oamenilor rai si vorbea stalcit dar cu un accent fabulos romaneste. Acum doua zile a fost la o terasa in Tomis impreuna cu 2 prieteni si au baut o bere, ce sa faca...Jean Constantin nici n-a existat. A fost Patraulea care ii spunea unei dudui prin BD - duduie, dumneata ai aparut in viata nostra ca sa ne nenorocesti! sau care ne explica ce facem cand gasim pe strada un portofel, respectiv mergem undeva sa numaram banii ca sa vedem cat ne-a adus norocul. Evident raspunsul corect era la Dem Radulescu. Nu a existat Jean Constantin, ci unul care, cand se imbata, face sesizari! Nu inainte de manca niste coaja de copac pentru ca face bine la ulcer!
Jean Constantin nici n-a existat!

Jean Constantin n-a existat...

Un om a murit azi, 26 mai, in apartamentul lui din Constanta. Avea 81 de ani.

O fi zis : Hai vericule s-o stergem noi de-acilea ca nu mai e de trait pe lumea asta.

Comentarii

  1. Deci, deci...eu inca vreau sa stiu unde se duc mustele iarna? :D ( http://www.youtube.com/watch?v=D4QCZ5hnQFY&feature=related).

    O mare pierdere :(

    RăspundețiȘtergere
  2. N-a murit. A urcat niţel, la etaj, să facă o caterincă cu tovarăşii Amza, Toma, Dem, Puiu, Iordache şi Dinică... Dar, cum la-ncălzire n-are cine "să facă cărţile", cică l-ar aştepta de urgenţă şi pe Sergiu Nicolaescu... Tu ce zici?

    RăspundețiȘtergere
  3. Sergiu e nemuritor! Il asteapta degeaba. Si in plus, el e mai rigid asha...cred ca ar strica toata distractia:)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze