Cum vedeau politicienii criza din SUA in 2008!

Prin septembrie 2008, venea o veste buna de peste ocean. America era intr-o criza urata. La Bucuresti, prin urmare, toata lumea era fericita! Premierul de atunci, Calin Popescu Tariceanu spunea : "s-ar putea să fie români dispuşi să cumpere în America diverse active imobiliare!" Adica romanii, departe de criza si fara sa fie in pericol, urmau sa cumpere locuinte ieftine in SUA. Ceea ce s-a si intamplat! Numai din decembrie 2009 pana in 15 mai 2010, si-au achizitionat case in America, urmatorii:
- Gigi Becali a cumparat Luvrul pentru ca a crezut ca e in America si a ajuns lefter.
: - Putand fi vazut simultan la pranz in cele 6 case, Adrian Nastase se uita cu dispret la oferta imobiliara de peste ocean, masandu-si bucuros oule de la Cornu.
: - Ion Mistret, viceprimarul comunei Pravalirea de langa Rovine si portar al echipei de fotbal din localitate a cumparat Casa Alba ca sa dea o laba in Biroul Oval( 5 RON prin BCR-gandim la fel).
: - Calin Popescu Tariceanu a vrut sa cumpere Neverland cu 6 RON prin HVB Banca pentru locuinte dar i-a luat-o inainte Coana Mitza Biciclista cu banii stransi pentru prosoapele de inmormantare.
: - Patriarhul Daniel a cumparat 3 mormoni ( erau 3 la 10 RON, la Banca Transilvania) ca sa ii aduca pe calea cea buna. Mormonii erau batrani asa ca seful BOR le-a luat si casele.
: - mos Ion Roata a cumparat Empire State Building pentru care a PRIMIT de la statul american 3 RON( are de bagat in ea 550 de milioane de dolari-renovari. Deci si-a luat tzeapa ca totzi romanii de rand).
: - Adi Minune a luat tot Manhattan-ul ca sa planga si pe locul turnurilor gemene, nu doar la nunti, botezuri si inmormantari ( 8 RON prin stii de la ING).
: - Emil Melomanu a luat Turnul de Nord al WTC ca sa il poata lua la shuturi pe Adi Minune.
: - Traian Basescu a cumparat Turnul de Sud al WTC pentru ca simtea nevoia sa planga(9 RON prin Tiriac Leasing).
: - Elena Udrea a cumparat cu 5 cocosei de aur 4 metri patrati din Pentagon pe care l-a confundat cu Biroul Oval.
: - Emil Boc a cumparat o camera...de luat vederi ca sa faca un filmuletz cu Elena Udrea in Biroul Oval. I-l ceruse Ion Mistret.
: - Mircea Geoana a vrut sa cumpere locul de veci al lui Michael Jackson dar a vazut acolo marmura de la Videanu si si-a luat un cocosel de zahar ars.

Trimite acest blog unui prieten. Altfel se sparge o tzeava in Biroul Oval!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze