Cainii maidanezi eutanasiati in Bucuresti?!

Au disparut cainii maidanezi din Bucuresti! Acest titlu va fi aparut in 31 martie 2011 in presa centrala. Nimeni nu si-a dat seama de schimbare dar peste noapte parca, locuitorii capitalei Romaniei nu mai sunt in pericol. Ce se va fi intamplat de fapt? Inca din iunie 2010 au aparut in presa informatii potrivit carora echipe de hingheri, coordonate de Prefectura, aduna cainii vagabonzi si pleaca cu ei. Municipalitatea a declarat ca nu stie nimic de asa ceva dar ca va face o ancheta. In iulie, august, septembrie, noiembrie si decembrie, deja celebrele echipe de hingheri operau. Maidanezii dispareau, asociatiile de protectie a animalelor erau in fierbere, babele de prin blocuri care isi vedeau protejatii disparand la fel! Ancheta interna de la municipalitate continua! Bardot avea orgasmele nefericirii, caz unic in istoria omenirii! Vier Photen dadea comunicate ca va steriliza hingherii anonimi! Ancheta facuta de municipalitate continua! Cine se apuca sa adune caini vagabonzi si mai ales ce se alege de ei? Niciun raspuns clar!

Disparitia cainilor vagabonzi din Bucuresti ar putea ramane un secret clasificat daca municipalitatea ar sti sa faca ce trebuie si ar face o ancheta cum trebuie. Asa cum secret clasificat au ramas urmatoarele : mortii din '89, cazul Cosariu, ouale si termopanele lui Adrian Nastase, lustratia lui Ion Iliescu, sutele de femei moarte in sala de operatie la ginecologie, sutele de barbati morti de inima din cauza unui tratament gresit, desi anchete in spitale s-au tot facut, flota lui Traian Basescu, Dinu Patriciu si SOV, revolutionara soacra a lui Mircea Geoana si multe altele. De ce nu ar scapa primaria de cainii vagabonzi fara sa stie nimeni? Apoi ar declansa o ancheta care, normal, n-ar duce la nimic. Oricum, uite ce fac niste caini nevinovati de altfel(ca doar nu sunt ei de vina ca nu s-au nascut in locul potrivit) pe, repet PE masina unui bucurestean aici
Trimite acest blog unui prieten. Altfel, cainele tau preferat dintre maidanezii din fata blocului o sa faca infarct!

Comentarii

  1. Acu vreo 50 si ceva de ani sovieticii au avut un plan ...s-a luat una bucata caine (Laika) si una bucata racheta cu tehnologie CCCP de ultima genaratie. Restu a venit de la sine. Mai e vreun dubiu?...in 2011 ne pregatim sa cucerim spatiul.

    RăspundețiȘtergere
  2. cucerim spatiul cu tot cu caini! In antichitate erau folositi ca arme!:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. S-au înmulțit ca dracu... deja mă gândesc să aplic niște soluții extremiste unora din cartier, am scris și pe blog... ma mai gândesc :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze