Cum se reduc cheltuielile bugetarilor!

Am realizat un interviu cu domnul Ion Mistret, mai nou, vice-primar in comuna Becicherecu Mic si fan al AS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic(Timis, liga III) despre reducerea de salarii din administratie cu 25 la suta!
Rep: La ce renuntati in primul rand, domnule Mistret?
Ion Mistret: Nu renunt la tigari pentru ca sunt bolnav. Mor daca respir prea mult aer curat. Deci NU reducerii de buget pentru tigari!
R: Presupun ca nu mai mergeti la carciuma din sat ca sa beti o bere in fiecare seara!?
I.M:Datoria noastra, a alesilor, este sa fim in mijlocul poporului. Nu il gasesc,pe popor, decat la carciuma. Seara! Deci in niciun caz nu taiem bugetul pentru bautura! Rupem contactul cu alegatorul si cu problemele lui altfel, ma intelegi!
R: 25 la suta inseamna ceva bani! Renuntati inseamna la sustinerea echipei AS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic(Timis, liga III)!
I.M: Asa ceva nu vom face niciodata. Doar pe stadionul nostru te poate vedea lumea si poti da cateva navete de bere pe marginea terenului, inclusiv la jucatori, ca sa nu uite cine esti! Si sa te voteze si data viitoare! Deci sustinem in continuare echipa si vrem sa ajungem in D, ma rog, liga a IV-a sa ne batem cu Avantul Alba Neagra!
R: In cazul asta, veti mai avea bani de friptura duminica?
I.M: Vedeti d-voastra, slujba noastra de functionar al statului necesita multa putere de concentrare. Daca n-o ai, nu dai randament si daca nu dai randament, oricum nu te da nimeni afara cum e la voi la privati, ca v-a trebuit DEMOCRATIE! Deci bugetul alocat fleicilor si carnatilor si micilor si cefelor si frigaruilor nu scade! Din contra, vom manca astfel de produse naturale in fiecare zi!!!!!!
R: Bun, imi puteti spune daca macar la masina de serviciu renuntati?
I.M: Daca renunt la masina de serviciu, inseamna sa vin pe jos la munca. Venind pe jos, pierd toate caloriile acumulate din fleici, carnati, cefe si frigarui. Nu ne putem permite sa pierdem banii statului, va rog! Deci nu!
R: Credeti ca mai primiti prima da Craciun anul acesta?
I.M: Am bugetat-o in asa fel la nivelul primariei incat fiecare angajat o primeste in fiecare luna! Si asta e prima permanenta pentru munca sustinuta, deci nu poate fi taiata!
R : Si totusi primaria are un buget! Cand nu va mai putea suporta risipa asta, ce faceti?
I.M:Scot tineretul social democrat in strada si dam jos primarul!
R: Mai exista tineri aici la Becicherecu Mic?
I.M: Nu, toti au peste 70 de ani si din 2004 voteaza numai cu Iliescu dar iese ori Nastase, ori Geoana din urne. La noi, PSD a avut 100 la suta castig de cauza. Au masluit astia la Bucuresti!
R: Bun, si totusi, va scade leafa cu 25 la suta de la 1 iunie!
Ion Mistret: Vezi tu, venitul familiei nu doar ca ramane la fel, dar si creste! Sotia mea care e singura angajata la fostul C.A.P si-a marit leafa cu 50 la suta. Deci, dupa ce se taie 25 la suta, inseamna ca o sa castige in plus cu 25 la suta. Eu, ca sa nu fiu mai prost, mi-am marit leafa cu 75 la suta de 1 mai. Taie 25 la suta si raman oricum de la 1 iunie cu salariul marit!
R:Si totusi profesorilor si doctorilor de aici li se vor taia lefurile!
Ion Mistret: E foarte bine. Cand vor ajunge la fundul sacului, vor vinde tot ce au si eu voi cumpara cu banii care imi raman dupa berea din fiecare seara, fleicile, carnatii, caltabosii si frigaruile din fiecare zi!
Trimite acest blog unui prieten. Altfel uite cu cine te trezesti in dormitor in timp ce faci dragoste...

Sursa foto : www.mediafax.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze