Lucian Cambesteanu despre masurile anti-criza!

Am inteles din discursul presedintelui Traian Basescu din aceasta seara pe care m-am ambitionat sa il dau live - text pe blog pana la momentul in care nu mai interesa nimic pe nimeni din ce spunea, urmatorul lucru : suntem in cacat! Si chiar daca vom iesi, vom mirosi a cacat! Am mai inteles ca nu e rau sa se fure, dar cu masura! Ma refer la cele 13 miliarde de euro de la Transporturi alocate din 2005 pana acum pentru autostrazi si din care se puteau face 1.300 de km. S-au facut 100. Furati mai nene, dar macar faceti jumate din cat ati promis si asha n-o sa se supere nimeni! In rest, pensionarii pe caz de boala, trebuie sa vedem! Si Hayssam a disparut pe caz de boala! Si multi altii scapa de dosare penale pe caz de boala! Si au miliarde in Elvetia...sa vedem intai problema asta, dupa aia putem sa ii re-evaluam si pe amaratii pensionati pe caz de boala! Ideea e ca trebuie informati oamenii ca isi pot gasi fericirea si in afara statului! Nimeni n-a spus-o asa simplu! Scapa de stat...gaseste-ti de munca la privat(poti castiga mai bine), fa-ti o afacere la tzara(nimeni n-a spus-o asa simplu!), fugi in Franta, Anglia sau Germania(acum poti!) - NIMENI N-A SPUS-O ASA SIMPLU! Viata noastra nu tine de Basescu, Iliescu, Ponta, Berceanu, Videanu, Olguta Vasilescu, Boc, Geoana si alte perversiuni ale timpului de dinainte de 89! Daca nu, mai bine bem o bere, ce kkt! Romania poate fi profitabila prin instabilitate, ignoranta si nesimtire! Cat timp exista lucruri profitabile, mancam si noi o paine!

Trimite acest blog unui prieten. Altfel ti se sparge teava la baie cand esti dimineata in Tenerife cu Elena Udrea!

Comentarii

  1. Suntem în kkt, e drept, dar suntem şi de kkt, mai ştii ce ne-nvăta manualul de literatură de clasa a opta, pentru astfel de momente? Să doinim duios pe marginea gropii, din fluieraşul de fag tunat cu aşchii de os şi-apoi să scuturăm de mătreaţă blana mioriţei, deh, element de nădejde, tovarăşă de muncă şi de viaţă...
    Ce se întâmplă azi, e doar consecinţa "învăţăturilor" de atunci...

    RăspundețiȘtergere
  2. Salutare Lucifer,

    Imi trecu azi prin minte cum te produceai tu pe munte cu Thunderstruck in vremuri cand nu erai inca atat de tanar si frumos. Si goagal m-a adus p'aici.

    Numa' bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. @George: mah, da pe-aia cu My mama has told me, To bring something for dinner! o mai stii>? :)))) Numai bine si tie!

    RăspundețiȘtergere
  4. Stiu, vulture. Of course you realize this means war. Etc.

    Hai la o bere prin iunie, ca revin si io la sanul lasat al patriei.

    Bravos cu AC/DC.

    RăspundețiȘtergere
  5. Te asteptam la sanul lasat al patriei:)))

    RăspundețiȘtergere
  6. @Baricada: si mioritza post-moderna si depeizata a la Vattimo, inter-textuala cum spui tu, tot o mioritza bashinoasa ramane:))))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze