Fetele grase nu sunt tot sexul slab?

Americanii au ajuns la concluzia ca fetele mai plinute isi incep viata sexuala mai devreme. Adica pana sa faca 13 ani. In adolescenta au cel putin 3 parteneri. Si nici nu fac sex protejat. Studiul a fost publicat si in Libertatea. Reactia cititorilor : George isi lasa numarul de telefon "pentru fetele cu fofoloanca grasa". A. se intreaba daca "a stat cineva la fundul lor", in timp ce un barbat zice ca "normal, sunt mai pasionale". Brr ii raspunde "as bune pe dreaq,transpira si put". Gore pune punctul pe I "E studiu american... la ei toate's grasane".

Enigma fetelor grasute si a inceputului vietii lor sexuale a ramas totusi nedezlegata pana in zilele noastre. Desi cercetatorii, inarmati cu binocluri, ocheane, ochelari de teatru au pandit mii de plinutze timp de ani de zile, le-au pus microfoane in asternurile lor feciorelnice inca din frageda pruncie, s-au ascuns si in buda pentru a lua probe de urina, totul a fost in zadar. O ipoteza ar fi ca, asemenea vacii de mare(foto), fetitzele plinutze cu varste intre 10 si 13 ani nu iarta nimic dar o fac ori pe intuneric, ori pe tacute, ori si una si alta.
Trimite acest blog unui prieten. Altfel, te vei trezi in lift, singur cu o grasuta de 12 ani care isi desface parul, isi musca buzele si te priveste pofticios!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze