PONT ANTI-APANOVA, ANTI-STAT!!!

Dimineata, tanarul Cambe se pregateste sa faca un minunat dush, cu apa nici foarte calda, nici foarte rece...potrivita. Da drumul la apa la cada si asteapta un minut. Apa era rece. Sare ca ars din cada si mai sta un minut. Pune mana(ca doar nu e fraier). Apa tot rece. Mai sta un minut, doua, trei, cinci. Apa rece ca dracu. Tanarul Cambe, in lipsa de timp, intra in dush, alaturi de care au mai fost spalati totzi Dumnezeii planetei de la Zamolxe incoace, toate mamele ministrilor, toate mamele si fiicele presedintilor( nu pot sa va spun cum a fost, sunt un domn, ce mortii ma-si) toate angajatale si fiicele angajatilor de la Apa Nova, toate angajatele primariilor, RADET-ului etc, iar tanarul Cambe iese inviorat definitiv de sub dush, in mortii ma-si. Seara, tanarul Cambe e precaut. Da drumul la dush, isi bea cafeaua(ca lucra de noapte), fumeaza o tzigara, adica trec 5 minute. Se duce la baie, apa era nici asha, nici asha, adica numai buna de imbaiat. Pai cati mortii ma-ti de Apanova de metri cubi de apa calda, scumpa, am consumat eu in cinci minute? Foarte putzini. Dar azi un pic, maine-un pic, iata dorinta-i gata! A doua zi, o idee brilianta a trecut prin mintea tanarului Cambe. Intra straluminat in baie, da drumul la apa calda la dush si in acelasi timp, da drumul si la apa rece de la chiuveta!!!! Pune mana...de la dush curgea apa calda! Senzational, miraculos, tanarul Cambe planse cateva clipe in tacere dupa care, fac dush si plang, fac dush...
Deci, poate fi un pont, daca stati o suta de ani de singuratate in dush, asteptand apa calda. Adica, APANOVA, mu...e APANOVA!!!!
Si uite, draga apa nova ce inseamna o apa curata, evident, in Grecia, la Asprovalta, care e tot pe continent, ca noi...

Si uite, Apa Nova, de ce mama dracu, cresc florile asa de mari in Grecia!!(Bine, nu sunt chiar flori!) De la apa curata?

Si uite, Apa Nova, de ce nu obisnuim apa, in general! :)Pai prosti am fi!

Morala e ca nu ne fura astia pe noi, cat avem noi la intretzinere:). Sictir!!!
Update - Uneori apar si vecini nesimtiti in zona! Citeste si cum scapi de vecinii nesimtiti de la bloc!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze