NEW YORK TIMES, January 5, 2039!

Anuntam cu profunda durere, disparitia celui mai mare artist din toate timpurile. Michael Jackson a incetat din viata azi noapte la resedinta sa, din cauza naturale, la varsta de 90 de ani. Regele muzicii va ramane in istorie ca artistul cu cele mai multe albume vandute, cu cele mai multe concerte sustinute in intreaga lume, cu cei mai multi copii, nepoti si stranepoti si cei mai multi bani. Omenirea nu va uita nici surpriza de proportii pe care le-a facut-o fanilor la implinirea varstei de 51 de ani, cunoscuta si ca cea mai mare farsa din istorie. Declarat decedat in data de 25 iunie 2009, Michael Jackson avea sa revina si sa recunoasca faptul ca a fost obligat prin contract de catre managerul sau sa-si insceneze moartea pentru a depasi situatia financiara dezastruoasa in care se afla. Sute de milioane de fani au urmarit cu sufletul la gura in data de 3 septembrie 2009, in loc de funeralii, exceptionala conferinta de presa in care regele muzicii pop si-a cerut scuze cu lacrimi in ochi pentru farsa. Revenirea pe scena a regelui pop s-a produs dupa numai o luna la Londra, iar seria de concerte a continuat 15 ani, pana cand artistul a implinit 65 de ani. Nu te vom uita niciodata.

Nu doar ca traieste dar are acelasi viciu : citeste si cum face pipi in sticle!

Comentarii

  1. ma amuza ideea si as vrea sa fie asa si in realitate ... tre sa recunosc ca am uneori vaga idee ca ar fi o inscenare,o farsa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pare o gluma macabra dar la cat de talentat a fost MJ nu m-ar deranja sa fie o farsa.Pacat ca nu e:l-au vazut prea multi mort si e greu sa manipulezi medici legisti...Acolo e USA,LA, nu Bucuresti...

    RăspundețiȘtergere
  3. corect! pacat ca nu acolo nu e ca la noi

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze