Cea Mai Mare Caterinca Politica I 4 Smecherii Marca Ponta

Sa recapitulam cate ceva din aceasta caterinca politica aflata in plina desfasurare la Bucuresti si mai nou la Bruxelles.
1. Premierul Victor Ponta muta Inspectoratul de stat pentru constructii de la Ministerul dezvoltarii in subordinea sa directa. Imediat, noul director incearca sa retraga institutia din dosarul Trofeul calitatii pe motiv ca nu exista prejudiciul.
Presa face spume. Directorul e demis. Nastase ajunge totusi la puscarie.
N-a mers.
2. Premierul Victor Ponta muta Institutul Cultural Roman din subordinea presedintiei la Comisia de Cultura din Senat.
Presa face spume. Ponta declara ca nu vrea sa-l demita pe Patapievici.
Deocamdata n-a mers.
3. Premierul Victor Ponta afla ca Basescu trebuie sa mearga la Consiliul European. Muta imediat Monitorul Oficial de la Camera Deputatilor in subordinea sa directa. Monitorul Oficial uita sa publice decizia Curtii Constitutionale, astfel incat Basescu nu prea are ce sa caute la Bruxelles. Anterior, ministrul de externe, Marga descopera ca nu stie unde e solicitarea presedintiei de stabilire a listei invitatilor la Consiliu cu Basescu in frunte deoarece se poate ca ea sa se fi ratacit.
Acum a mers.
Avem 3 smecherii prin care premierul Ponta a incercat si a si reusit sa ia fraiele. Daca si Comisia de etica a Universitatii Bucuresti va hotari ca lucrarea de doctorat a premierului Ponta este in regula desi plagiatul este vizibil de pe Marte, vom avea 4 smecherii prin care premierul Ponta va fi un Adrian Nastase la puterea a zecea.
Singura necunoscuta e ce va face cu presa si cu internetul pentru ca istoria ne-a aratat ca stenogramele din 2004 i-au fost fatale lui Nastase. Si atunci Nastase avea absolut tot.
Trimite acest blog unui prieten! Ca sa vada si el ce destept sunt io. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze