Platiti, Platiti Si Iar Platiti

Platiti-va taxele si nu comentati! Noi, statul, stim ce sa facem cu banii vostri. Lasati-va executati silit. Bunurile voastre sunt ale statului. Asteptati mariri de salarii asa cum asteptati autobuzul. In liniste. Timpul vostru este al statului, iar noi, statul, stim ce sa facem cu el. Uitati de dreptate. Noi, statul, suntem dreptatea si, asa cum va puteti da seama, dreptatea noastra este mai presus de lege. Sa nu vi se para un paradox. Voi sunteti un paradox daca aveti impresia ca noi, statul, suntem un paradox sinistru. Faceti-va meseria pentru ca noi, statul, sa ne batem joc de rezultatele muncii voastre. La asta noi, statul, ne pricepem cel mai bine.
Actuala putere, finantata in trecut, printre altii, si de Bechtel, a pierdut influenta asupra infrastructurii o data cu intrarea in scena a Boegl si Astaldi, firme apropiate presedintelui si care au facut Arena Nationala, s-au apucat de autostrazi si de metrou in Bucuresti. Este o situatie care nu trebuie sa dureze. La Compania de autostrazi a fost deja numit un nou director, nimeni altul decat Mihail Basulescu. Era in aceeasi functie cand s-a semnat contractul cu Bechtel.
Energia trebuie sa ajunga unde trebuie. Vom sti unde dupa ce vor incepe privatizarile. Baietii se vor umple de bani o data cu liberalizarea pretului. Cascavalul nu putea ajunge la fosta putere care s-a imbuibat de ajuns.
OMV nu trebuie sa isi faca griji. De asta s-a si dus premierul glont la ei, asa ca daca asteptati benzina mai ieftina, asteptati. Aceste trei domenii reprezinta doar o parte a ciolanului.
Oscar mi dog a anuntat, intr-o conferinta de presa, ca se pisa pe politicieni.



Hai mai bine in Skiathos.
Trimite acest blog unui prieten. Altfel ti se sparge teava la baie cand nu esti acasa!

Comentarii

  1. ai folosit "premier" si "glont" in aceeasi propozitie. esti in trend.

    RăspundețiȘtergere
  2. La noi intara scopul este sa platim pana nu mai avem ce.....dar si atunci mai gasesc ei ceva .

    RăspundețiȘtergere
  3. Platiti ca vedem noi daca facem sau nu ceva pentru voi.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze