Sinuciderea Lui Nastase versus Sinuciderea Politica a lui Ponta si Crin Antonescu.

Sa recapitulam. Nu exista om politic pe care Basescu sa nu-l fi mancat de viu cand i s-a pus contra. De la Petre Roman la Adrian Nastase, oameni grei, niciunul nu i-a rezistat. Dovada ca acum Roman e pe coclauri, iar Nastase, cel mai probabil, va fi executat fizic la Floreasca din ordinul unor baieti mai destepti decat politicienii nostri si care isi arunca actorii politici(Ponta, Nastase, Basescu, Crin) in scena ca sa castige bani. Victor Ponta si Crin Antonescu sunt doi politicieni respectabili cu dulapul plin de scheleti. O luna a tacut Basescu, timp in care Ponta a hotarat ca merge la Consiliul European etc. Dupa o luna, Ponta este acuzat in presa straina de plagiat. Un plagiat evident si pe care toate cancelariile straine l-au sesizat. Ponta poate merge la Consiliul European dar se va trezi ca nu poate da mana cu nimeni. Pe valul rezultatului de la alegerile locale, Crin Antonescu anunta despre Basescu urmatorul lucru : Luni, la data aleasa de el, il va investi pe Puiu Hasotti in functia de ministru al Culturii. Va asigur ca o va face fara sa cracneasca.
Basescu poate face asta fara sa cracneasca. A acceptat o multime de ministri fara sa cracneasca dupa care i-a daramat. Demolat, suna mai bine.
Sa afirmi ca presedintele va face lucruri fara sa cracneasca inseamna sa uiti ca a fost comandant de nava. Acest lucru te poate costa cariera politica. Nu neaparat pentru ca Hassoti e un imbecil care n-are nicio legatura cu ce inseamna cultura. Nu neaparat ca ar avea hibe in studii. Pur si simplu pentru ca l-ai calcat pe coada pe Basescu, dragul meu fost posibil viitor presedinte, Crin Antonescu. Mega-surpriza este AICI!

Sursa foto : gandul.info.
Declaratia de astazi a lui Crin Antonescu demonstreaza ca USL e kamikaze, iar cei doi presedinti uita cu cine se bat : Sistemul, iar Sistemul nu mai este cel care l-a invins pe Constantinescu.
Trimite acest blog unui prieten. Altfel vine sistemul si te fute in cur. 
Vezi si cine l-a tradat pe Ponta!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze