Prin Nastase Catre Suspendarea Lui Basescu

Update : Nastase le-a spus politistilor ca ii pare rau ca ei trebuie sa asiste la asa ceva. Dupa care s-a impuscat, potrivit stirileprotv.ro.
Si totusi...Suspendarea lui Basescu nu putea trece decat prin Adrian Nastase. Sa facem o analiza de text.
Victor Ponta este acuzat de plagiat in presa straina. Basescu are 1 la 0.
Adrian Nastase este condamnat definitiv in Trofeul calitatii. Basescu are 2 la 0.
Adrian Nastase incearca sa se sinucida din cauza ca dosarul "instrumentat politic" de dictator l-a adus pe culmile disperarii. Acum era nevoie de o voce cu autoritate care sa elimine din start orice banuiala ca tentativa de sinucidere este o diversiune.
Ion Iliescu declara : graba cu care ar fi fost saltat Nastase denota un comportament inuman, iar presiunea media a fost prea mare pentru sensibilul fost premier. Mesajul : e cert ca Nastase a vrut sa se omoare, iar presa trebuie sa o lase mai moale. Imediat, familia Nastase cere doctorilor sa nu mai dea informatii despre starea pacientului. Lumea a uitat deja de scandalul plagiatului in cazul doctoratului lui Ponta.
Basescu - USL - 2 la 1.
Victor Ponta declara : sper ca Basescu este fericit. Mesajul directionat spre electoratul PSD este : nenorocitul asta de Basescu a impins un om spre sinucidere.
Si acum, atentie ! Crin Antonescu declara : o noapte mai urata ca asta am trait doar in 13-15 iunie 1990. Mesajul este directionat spre electoratul PNL. Basescu e mai rau ca Iliescu. Asa ceva nu trebuie sa se repete, cu alte cuvinte, dar sa nu uitam ca in PSD inca mai exista Iliescu.
Scorul se intoarce. Am avut o data palmarea plagiatorului Ponta iar Basescu - USL era 2 la 1. Acum ni se comunica prin Ponta ca de fapt bietul Nastase e victima lui Basescu, deci USL-Basescu - 2 la 2. Nastase intra pe mana lui Bradisteanu si Beuran. Primul a facut bani in guvernarea PSD dar n-a facut puscarie. Al doilea este fabrica de diagnostice(vezi cazul Hayssam). Nastase are sanse sa fie inapt pentru satisfacerea stagiului puscarian. USL - Basescu - 3 la 2.
Electoratul PSD este in priza, alaturi de Nastase, mai motivat impotriva lui Basescu. Electoratul PNL este in priza si el mai motivat impotriva lui Basescu pentru ca e mai rau decat Iliescu in 90. S-a creat momentul de asteptare si tensiune perfect pentru suspendare.
Diversiunea Nastase este atat de genial construita incat as paria ca in spatele ei este Traian Basescu. In 2004 cand CTP l-a intrebat pe Nastase ce va face cu impresionanta colectie de arme de vanatoare, la confruntarea finala de la TVR ( ceea ce amintea de Ceausescu etc), Basescu ii soptea lui Nastase : Adriene, zi ca le vinzi.
Nu m-ar mira acum, daca se confirma ca Nastase l-a vandut pe Ponta asa cum ziceam si eu aici, ca la intrebarea fostului premier : Ce fac, Traiane?, acesta sa-i fi spus : Prefa-te ca te impusti si du-te la Bradisteanu.
Faptul ca Ponta a avut un mesaj pentru propriul electorat, iar Crin pentru propriul electorat nu tine doar de pre-mobilizarea oamenilor inainte de referendumul pentru suspendarea lui Basescu. Este cu bataie mai lunga.

sursa foto : http://nastase.wordpress.com/
Trimite acest blog unui prieten. Altfel te bate Nastase!
Ceva ce s-a uitat AICI

Comentarii

  1. Zic si eu ceva:
    Intr-o intalnire de informare, patru parlamentari europeni, printre care si Manuel Barroso, au fost informati despre criza politica organizata de USL impotriva Presedentiei, despre actiunile care se desfasoara in Parlamentul Romaniei in vederea modificarii legislatiei in vederea suspendarii sale in cca doua luni. Discutia s-a derulat extrem de incordat si astazi, unul dintre participanti a relatat unui comitet Anti Ponta care urmeaza sa demonstreze pe 27-29 iunie impotriva participarii sale ca Romania va suferii o izolare politica deosebit de demonstativa pentru urmatorii ani. Derapajul politic pe care ambasadele l-au urmarit indeaproape, a construit o imagine care denota lupta USL impotriva Presedintelui a fostului guvern PSD, care in mare masura denota o organizare centrala in timpul caruia s-au folosit actele de violenta platita, subminarea autoritatii guvernamentale, nesupunerea civica. Aspectele care au fost centralizate la conducerea conducerii CE, vot duce la anularea urmatoarei prezente a delegatiei romanesti, si introducerea supravegherii politice, asa cum se va desfasura in curand impotriva Ungariei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant, domnule Iancu. Multumim.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze