Cine L-a Tradat Pe Ponta Si Cand Demisioneaza

Iunie 2012 :
-Adriene, vezi ca ai crescut la san un sarpe. Ponta vrea sa te ingroape pentru imaginea lui si a partidului. O sa faci puscarie, Adriene, hahaha. E tare dottore, se ineca iarasi de ras presedintele.
-Traiane, stiu. Ce s-ar putea face in privinta asta ca sa evitam situatii neplacute. Ne stim doar de atata vreme. Mai tii minte cand glumeam cu ursul si iepurasul in 2004?
-Da-mi-l, Adriene si nu raman nici fulgii din el. Si pe tine sa nu te mai vad.
-Bine, Traiane.

Decembrie 2009 :
-Sorine, vezi ca ai crescut la san un sarpe. Il am pe Popa si Popa vrea sa te ingroape ca sa scape. O sa faci puscarie, Sorine, hahaha, rase galgait presedintele, evident bine-dispus.
-Traiane, stiu. Am aflat. Ce facem? Ne stim doar de-atata vreme. Mai tii minte cand ne-ascundeam prin parcari de Nastase?
-Da-mi-l pe Geoana, Sorine si nu raman nici fulgii din el. Si pe tine sa nu te mai vad.
-Bine, Traiane.

Octombrie 2004 :
-Draga Stolo...

Cu 78 de zile, Mihai Razvan Ungureanu a avut cel mai scurt mandat de premier din istoria recenta a Romaniei. Guvernul MRU a fost dat jos de Parlament, lucru pe care presedintele nu l-a uitat. Recordul lui Ungureanu are toate sansele sa fie batut de Victor Ponta. Acuzatiile de plagiat care ii sunt aduse premierului (al carui indrumator la teza de doctorat a fost Adrian Nastase) au ajuns direct in presa internationala, fiind preluate de AFP sau Reuters.


 Daca Victor Ponta a plagiat, expresia "micul Titulescu" va starni tot atatea zambete ironice cat a trezit la vremea ei si expresia "Mihaela, dragostea mea". Vezi pasajele suspecte din lucrarea de doctorat a lui Ponta si sursele de inspiratie AICI
Trimite acest blog unui prieten. Altfel vine Che Guevara pe la tine!
Sau citeste si despre plecarea in concediu in Asprovalta

Comentarii

  1. Peviziuni pe 6 luni:BASE demis pleaca in tarile nordice unde e vice la firma la care avandut flota, Ponta divorteaza de ANTONESCU si il ia pe DD in direct ca presedinte ,Antonescu recunoaste in fata lui Campeanu ca e prost,poporul munceste la chinezi ,Dacia se vinde la chinezi cu 2 euro cu1000 litri benzina si patru soferi platiti cu 20 kile de orez pe care le trimit in tara,iar pensionarii se bat pe locuri la cimitir SH

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze