Cine Ar Trebui Sa Se Lase De Politica!

Traian Basescu ar trebui sa se lase de politica. A fost prima reactie a multor alegatori cand RTV si Antena3 au scos in 2009 filmuletul cu presedintele(candidat si atunci) a lovit un copil la o manifestatie prin 2004. A doua reactie a multora a fost : stai asa! De ce scoate Dinu Patriciu filmul si de ce abia acum? Dupa ce RTV si Antenele au difuzat materialul ( trucat sau nu, nici nu mai conteaza) de sute de ori, a venit si a treia reactie a cetateanului deja turmentat de palma pe care i-a dat-o Basescu in filmuletul adus de Patriciu : bai, dar voi chiar ne credeti prosti? Cireasa de pe tort a fost vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vantu. De aici a patra reactie a alegatorului : Traian Basescu, presedinte pentru inca 5 ani. Concluzia : oponentii lui Traian Basescu ar trebui sa se lase de politica.
Daca erorile facute de "moguli" sunt pe bune, inseamna ca mogulii ori sunt prosti sau s-au distrat de minune in timpul linsajului mediatic din cazul copilului de la Ploiesti. Sau poate nici n-au vrut sa castige oamenii lor alegerile pentru ca totusi, poti sa traiesti in alta Romanie(bogata, prospera, organizata doar la tine in bucatarie) si tot iti dai seama ca ce e mult strica. Sau poate nu!
Vine 2011 si se apropie 2012. Si ce sa vezi. Seria gafelor incepe din nou. PNL, partidul cu cele mai mari sanse sa ia electoratul PDL-istilor, in general incompetenti ca si opozantii lor, e aruncat de Crin Antonescu intr-un film pentru adulti jignitor pentru liberali. PNL ajunge in acelasi timp sclava lui Voiculescu si a lui Dinu Patriciu si e supus la tot felul de perversiuni. Prima reactie a multor alegatori  : ce cauta bah Antonescu langa Felix?
Vine a doua gafa : un presedinte de Consiliu Judetean de la PSD e arestat pentru luare de mita. E aparat de Adrian Nastase si imediat de Victor Ponta. E tratat de doi medici : Mircea Beuran de la PSD si Bradisteanu, acuzat ca in perioada PSD a facut smecherii cu bani pentru aparatura in sistemul penitenciar.
A treia gafa : incepe o isterie generala pe RTV si A3. PSD-istii se compromit rand pe rand, tipand ca e comanda politica. Traian Basescu are geniul sa isi atace adversarii politici in asa fel incat orice reactie ar avea acestia, ea nu poate decat sa-i compromita.
Cireasa de pe tort e alianta, cu acte in regula intre PNL+PC si PSD. Va urma un atac istoric. Sorin Ovidiu Vantu( mogul), Dinu Patriciu(mogul), Dan Voiculescu(mogul si fost securist), Adrian Nastase(corupt), Victor Ponta( maimutoi), Crin Antonescu(fara sustinere), dupa calificativele date de Traian Basescu si intrate in folclor, ajung cu piepturile goale...in camp deschis. Adaugati emisiunile obositoare de pe RTV si A3 si ai formula insuccesului.

Cred ca de fapt baietii astia nu vor sa castige alegerile!  


In privinta intrebarii din titlu : eu ma las din aceasta clipa de politica.

Trimite acest blog unui prieten. Altfel politica o sa ti se para frumoasa si o sa te insori cu ea!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze