De Ce Nu Se Mai Duc Turistii In Grecia!

Sa vezi surpriza in cativa ani! Turistii nu se vor mai duce in Grecia in concediu. Daca initial, operatorii din domeniu au dat vina pe convulsiile sociale, pe situatia economica instabila, pe anarhisti, pe vremea prea calda din insule, pe contextul astrologic, pe ofertele de ne-refuzat din Turcia, intr-un final si-au dat seama de ce turistii, in special occidentalii, fug de Grecia unde vad cu ochii. O mie de romani vor fi ospatari, barmani, receptioneri sau cameriste, potrivit incont.ro. Grecii spun ca au ales o mie de romani pentru job-urile respective pentru ca tinerii de la noi sunt plini de energie si vorbesc engleza foarte bine.
Asa si-au taiat grecii singuri craca de sub picioare. Pai cand a inceput mancarea sa ajunga la masa dupa o ora de la comanda, cand chelnerii nu numai ca nu mai zambeau dar se mai uitau si urat la tine cand te asezai si cereai un menu, cand curatenie in camere ioc, au fugit turistii din celebrele statiuni si insule ale Eladei in slip. N-au mai avut rabdare sa se imbrace.
Doar la Muntele Athos(foto) mai veneau cate 3, 4 credinciosi dar ei nu intereseaza pe nimeni pentru ca nu arunca bani la taverne, cluburi sau restaurante.
Astept cu interes intrarea in Schengen ca sa vad si vanzatorii de tigari si vrajitoarea evazionista de la Bucur Obor pe langa Turnul Eiffel, in Piata San Pietro si langa Buckingham.
Citeste si cum a fost plecarea si concediul in Asprovalta!
Trimite acest blog unui prieten. Altfel o sa ajungi in Santorini si o sa fii servit la masa de un tanar roman care iti scuipa-n salata.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze